225/45/17 sve cetri na 2.5
Tlak u gumama
Collapse
X
-
Po fabrickoj tabeli na poklopcu za tankanje goriva: napred 1.7, nazad 1.8 (do 3 osobe u autu) ili napred 1.7, nazad 2.1 (5 osoba i pun gepek). Gume 185/70 R14.
Svaki vulkanizer bi morao da ima ove podatke.
Usput da pitam: da li je merodavno ovo sto nacrta proizvodjac auta ako recimo proizvodjac gume kaze drugacije?Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
Originally posted by miuraUsput da pitam: da li je merodavno ovo sto nacrta proizvodjac auta ako recimo proizvodjac gume kaze drugacije?
Comment
-
-
195/65-15
Prednje na 2,4 isto tako i zadnje!
To je nešto tvrdja opcija i po fabrici bi trebalo da se tako pumpa pod punim optere?enjem.Medjutim, sa ovim pritiskom u pneumaticima auto se bolje ponaša,gume se manje zagrevaju i habaju, a i potrošnja goriva je merljivo niža!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
-
185/55R15 - 2.5 za prednje, 2.2 zadnje
Probao vise kombinacija i mada je ovo malo iznad fabricke preporuke za prednje gume, mislim da se auto najbolje ponasa sa ovim pritiscima. Jos nesto, prednje na 2.3 ( fabricki maximum ) izgledaju kao da su izduvane.
Comment
-
-
http://www.etyres.co.uk/vehicle-makes-m ... -honda.htm
samo u adresi umesto honda stavite vasu marku i eto vam fabricki podaci.
Comment
-
-
Originally posted by marinachttp://www.etyres.co.uk/vehicle-makes-models/tyres-honda.htm
samo u adresi umesto honda stavite vasu marku i eto vam fabricki podaci.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Citajuci forum i linkove u njemu
Pitanje: vulkanizer koji ima azot, u Bgd? unapred hvala?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
Comment