Na Fiat Tipu 2.2 prednje 2.0 zadnje inace Sava Eskimo 185/65 R14
Tlak u gumama
Collapse
X
-
1,9 bara i prednje i zadnje 155/74 R13 Corsa A
za Opele :
http://www.etyres.co.uk/vehicle-makes-m ... uxhall.htmLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgd185/60 r 14 i napred i pozadi 2 bara
Btw citajuci vase postove poceo sam da se tripujem da treba mozda vise da duvam gume?
Comment
-
-
Originally posted by Misko M...pa nemoj da se zaleces ako ti je tako dobro, ovi visoki pritisci idu na niskoprofilne gume, kod mene na 18' felni ne menja mi se bas guma kad tresnem u rupu posto je nova preko 20kdin pa otud mozda i malo jaci pritisak !!!FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Pridrzhavanje preporuka proizvodjacha o pritisku u gumama je isto toliko bitno kao i kvalitet i (ne)istroshenost samih guma. Sve van preporuka vodi brzhem habanju gume (oboda ili centralnog pojasa, zavisno od pritiska), smanjenju upravljivosti, stabilnosti, povecanje potroshnje, produzhenje kochionog puta...
U mom sluchaju:
205/60/R15
Pozadi 2,1 bar
Napred 2,0 bar
Naravno, preporuka proizvodjacha za delimichno opterecen auto. Za maksimalno opterecen auto (5 osoba + pun gepek) preporucheno je povecanje pritiska od 0,2 bar na svim gumama.
Comment
-
-
Originally posted by overspeedPridrzhavanje preporuka proizvodjacha o pritisku u gumama je isto toliko bitno kao i kvalitet i (ne)istroshenost samih guma...
Comment
-
-
205/55 - 16 ZR W94
2,6 napred i nazad
Autoban 2,8 napred i nazad.
Chak i na dragu u Batajnici sa isao sa 2,8 , sve 4 , jasno pokazuje koliko mi je stalo do sekundiAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@ BOOST
imas li uopste trakcije ispod 100km/h?
BTW kako se ponasa tako tvrda guma (W94) jos pri tolikom pritisku u nekim normalnim uslovima? u stvari, ne bas normalnim nego rupe, dzombe, ivicnjaci i sl.Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Trakcija do nekih ca:400-500Nm na tochku za 1050Kg na prednjem trapu , da imam, preko toga ne.
Ili ti u 3-oj brzini preko 4500rpm pocinje trakcija (140+Km/h).
Za ovo ostalo, nema problema, sila Boga nemoliAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment