Interesuje me koji auto sa vazdusnim hladnjenjem ima promer klipa 65 mm,odnosno trebaju mi karike.
Karike na 65
Collapse
X
-
A kakve veze ima kakvo hladjenje ima auto?
Znaci. Fi 65mm. Budi konkretniji za sta ti TACNO trebaju karike.
Nije valjda to neka posebna tajna.
Samo precnik klipa nije dovoljan podatak. Karike se inace mogu i eventualno prepraviti od malo vecih.
-
-
Ako ti kazem moracu da te ubijem
Salim se naravno.Trebaju drugu za motor Suzuki gs750e.Sredjivao ga je,hilznovani s cilindi (hilznom od pitaj boga cega),pa je sad pitanje koliko bi mu vredele original karike,a i da ne pominjem to da mu za njih traze 250 evra.Pa smo mislili da nabudzimo karike od nekog automobila,pa rekosmo ajde od vazdusara,valjda podnose vece radne temperature.
Inace yugo ima karike sa tim precnikom,al' one ne valjaju ni kad su u njemu a kamoli u ovako necemu.
Comment
-
-
Stvar je prilicno delikatna.
Ipak je to zujalica a nema svthe da se stalno majstorise.
Znas kako je. Ili odlaze karike ili hilzne. Kod takvih motora su mnogi delovi veoma potrosna stvar a posto znamo kako se to vozi i cemu sluzi.....
Jedina uteha je beskompromisno kvalitetno ulje a za ostalo pomaze samo bog.
Comment
-
-
Ajde ako mogu da pomognem...imam katalog MAHLE karika.
koliki precnik treba?
Ali mislim da je ovde najveci problem debljina karika koje su tanke kod motorcikla. Ako imas stare izmeri debljinuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by dranixStvar je prilicno delikatna.
Ipak je to zujalica a nema svthe da se stalno majstorise.
Znas kako je. Ili odlaze karike ili hilzne. Kod takvih motora su mnogi delovi veoma potrosna stvar a posto znamo kako se to vozi i cemu sluzi.....
Jedina uteha je beskompromisno kvalitetno ulje a za ostalo pomaze samo bog.
@ M-power
Treba mi na 65,neznam tacnu debljinu,ali nije toliki problem,ima mesta da se obradi klip ako bude zatrebalo.
E sad mi javio drug.Kompresiona i brisajuca po 1.5 mm a mazajuca 3 mm
Comment
-
Comment