VW POLO 1.4MPI 60KS 98

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Originally posted by VW_POLO_1.4
    Pokvarices celokupni izgled
    Ne ide Classic volan na ovakav auto
    Ne, nego ne ide nista od toga na takav auto! NHF!

Realno volan je dobar, malo mozda Grand Parada stoji u tom Polu, ali verujem da je pod rukom jako prijatan!

Realno za taj novac ima mnooogo boljih automobila, samo je pitanje licnog afiniteta, alio dobra je stvar sto VW drzi cenu i uvek se malo izgubi na njemu prilikom prodaje, e sad malo se vise dalo i prilikom kupovine pa mu to nekako dodje na isto!

Laki, povedi curu jedan dan da joj dam da provoza moju Alfu, zaboravice ona na Golfa, tu govnjiva motka ne pomaze, samo diplomatija! Kad vidim da cura vozi Alfu prosto me prodje jeza kroz celo telo, sexipil puta sexipil!

Realno, za tvoju curu je jedna lepa 145 koja kosta kao ovaj Polo a razlika je vrlo mala, kao doope i krofna!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

Originally posted by VW_POLO_1.4
      Extra evo cena za vw polo samo za tebe 5500 ako je za devojku nije mnogo
      5500 za troja vrata, belu boju i bez klime?...malo si ga precenio

Ja sam pre 3 godine prodao polo variant `98, metalik plavi 1.6i sa klimom, abs, servom i podizacima za 5700e....pa ti vidi gde je tvoj!

BTW: bez ikakve uvrede, ali ja takav auto nikad ne bih otisao ni da pogledam a kamoli kupim...
      Nema sanse da izvuces pare za te spojlere, volan i tuning koji si uradio, jedino sto prodaje auto su felne, sve ostalo kupci ne cene i gledaju kao tvoj hir, a niko ne zeli da placa tudje hireve.

Poskidaj to sto mislis da vredi, i sacuvaj za buduci auto, to ti je moj dobronameran savet!
      pozdrav

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Je l tolko teško otvoriti Halo Oglase ?

VW Polo 1.4 (1998), CB, muzika, ABS, servo, el.podizači, šiber preko celog krova, 2xairbag, registrovan, LK, crn, 4.500 fiksno. Posle 13h. 062/444-620

VW Polo 1.6 karavan benzinac (1998), teget, 5.100 EUR. 064/376-1313

VW Polo 1.6B (1998), crni metalik, 72.000km, kupljen u Autokomercu, 4.650 EUR. 064/810-7223

VW Polo 1.7SDi (1998), 2xairbag, servo, 4.100 EUR. 026/522-455

VW Polo 1.9D (1998), 100.000km, air-bag, ABS, servo, CB, el.podizači, alarm, Lavlja kandža, muzika, kod ključ, 5.200 EUR, može zamena. rop@eunet.yu 064/144-8821

VW Polo 1.9D (1998), 100.000km, airbag, ABS, servo, CB, el.podizači, alarm, LK, muzika, kod ključ, 5.200 EUR. 064/144-8821

VW Polo 1.9D (1998), urađena generalna, klima, 4v, servo, el.podizači, CB, garažiran, vlasnik, registrovan do 4.2008, 5.150 EUR.

Comment

• GT
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 337
          • Beograd

Ili tako!

Mada se svi ovi prodaju za koju stotinu nize na kraju, to je praksa...
          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by GT
            Kad vidim da cura vozi Alfu prosto me prodje jeza kroz celo telo, sexipil puta sexipil!
            Onda zauzmi busiju kod mene ispred zgrade. Svake noci oko trojke neka plava novosadjanka (bar su table NS) vraca drugaricu (ne zna se koja je bolja riba) - crvenom 156-icom . Jedino sto je Afa JTD ali orosteno je zbog vozaca i suvozaca

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Danilo
              CBC Senator XXL
              • 02.10.2004
              • 908
              • Beograd, Dorcol

Realno mozes da trazis malo vise od potpuno obicnog pola, recimo imas sekvencijalni plin sto kupci cene, muzika, alu felne itd. Da sam na tvom mestu skinuo bih sa auto sto je moguce vise tih Tuning-Styling stvari i prodao ga kao sto je moguce vise standard, a te stvari koje mi ostanu (volan, stopaljke...) prodao posle nekom drugom. To je realno jedini nacin da i malo povratis ulozeno...
              www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Originally posted by GT
                Laki, povedi curu jedan dan da joj dam da provoza moju Alfu, zaboravice ona na Golfa,
                Pa sto je najveci fazon njenu sestru sam uspeo da ubedim da kupi alfu 147 ,kaze ona meni svidjajoj se rover ma reko uzimaj ovu alficu i ne palamudi mnogo
                A ovu moju nemoS covek da ubedi da vw nije to-to pa Bog.Koliko puta sam joj poturao italijana dobrog da proba,provoza ga ona i sve kao ok,strava..ali C

Ona je jedini izrod u porodici,cale joj se lozio na bmw-a dok ga ja nisam napecko da provoza kapu turbo,da vidis kako se menja misljenje preko noci koje traje vec duzi niz decenija
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• GT
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2006
                  • 337
                  • Beograd

Hehehe, ipak motka i to ona govnjiva, u pravu si ti!

U pravu je cosworth, zaista mislim da se stock auto mnogo bolje prodaje, samim tim sto je VW narodski automobil i kupouju ga ljudi koje te stvari ne interesuju, hoce malu potrosnju i "jeftino odrzavanje", pa ta tvoja prica ne ide bas u prilog dobroj ceni i dobrom prodavanju!

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

Originally posted by Laki 55
                    njenu sestru sam uspeo da ubedim da kupi alfu 147
                    Hehe, ala si se uvalio u neku burzujsku familiju

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Jadna smo mi zemlja ako je neko ko ima za 147 buržuj...

Comment

• Danilo
                        CBC Senator XXL
                        • 02.10.2004
                        • 908
                        • Beograd, Dorcol

Pa nazalost jeste tako, hteo ili ne hteo to da priznas...
                        www.blindmanmotorsport.com

Comment

• GT
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 337
                          • Beograd

Bane... Nije burzuj, ali sigurno da je sebi debelo ugodio!

Znas sta me malo smara, na jednoj strani svi govore o tome kako je Alfa skup sport, a u nekim drugim situacijama to potpuno demantuju! Kako im kad odgovara!

Nisam mislio konkretno na tebe, samo si me podsetio svojom izjavom...A u Srbiji gde je prosecna plata 150 eura imati 8000-10000 eura za automobil je zaista siroko, da ne govorimo o odrzavanju!

Slazem se sa tobom, to bi trebalo da bude ako ne normalno, onda nesto malo vise od normalnog! Recimo da je normalno za jednog 'obicnog' coveka da kupi Grande Punto od 11 000 eura, a da je opet luxuz kupiti 147 koja kosta 22 000 eura!
                          Bez obzira na poslednjih 20 godina koje su Alfu dovele do bankrota i to sto vecina ljudi pamti samo po tome, ona ce uvek biti luxuz u odnosu na VW koji se ohoho bolje prodaje, jednostavno to je stanje stvari hteli to neki da priznaju ili ne!

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

@Marko 011
                            Nisam se ja nigde uvalio,to sta oni "imaju" mene uopste ne zanima,ona je pitala za takav neki lep autic ja predlozio ona kupila i meni ni iz dzepa ni u dzep.

Inace ako gledate to ko sta vozi da li je budza ili ne opasno ce te se prevariti! Poznajem 2-3 coveka koji imaju toliko para,a nikad skuplji auto od 3000eur.nisu imali iz prostog razloga sto ih to ne zanima,a ima i onih koji ga nikad nisu ni imali! Tek je ona prava prica o tome ko ima koliko gledajuci na to sta vozi jer XY ljudi u ovoj zemlji,konkretno u BG-u ima kola od po 25-30,35 soma evra ,a kuci nemaju leba da jedu!!!Toliko puta mi je doslo da neke od prijatelja napusim qrcem kad me pitaju sto vozis keca,ZATO!

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Pa ima i u tome istine, mada obicno mozes i po kolima da procenis koliko neko ima para...

Mada recimo moj jedan rodjak ima firmu, 4 stana u Bg, kucu u Cg na moru, u HR na moru, vikendicu na palicu, stan u Zagrebu...

a vozi neku Hondu staru 25 godina a zena mu vozi Juga starog 22 godine...

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

E o tome i pricam znaci da coveka nesto tako ne zanima ali kad pocnes neku pricu sa njim onda shvatas da si zapravo ti jaje

Comment

Working...
                                X