Originally posted by chela
Nove tablice
Collapse
X
-
odakle ti ta informacija da su slova inicijali? a ako je samo jedno slovo? nadimak?
"zvezdice" su obicna plava nalepnica koja se doda kasnije, ne razumem to cekanje da postanemo deo evropske zajednice pa kao onda da menjamo tablice. ove treba menjati jer je na njima zastava scg, a te drzave vise nema.
a inace, hrvati nisu dobro resili tablice, jer su poceli sa tri broja i slovom pa dodali jos jedno slovo pa kada su i to ispucali dodali jos jedan broj. bolje resenje bi bila kombinacija brojeva i slova ns=vt123a ili 123vta ili v123at ili a123tv... i naravno mogucnost da napises sta hoces do 6 karaktera.
Trenutno su po izboru oko 25000din (ove postojece)
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ne bih voleo da skoro promene izgled tablica... Dobio sam bas lep broj i ne menja mi se
Ako vec menjaju, mislim da je najbolje da se menjaju postepeno, npr. samo na novim vozilima ili pri promeni vlasnistva... Tek sam uzeo ove, ne pada mi napamet da pri sledecoj registraciji opet placam tablice... Ako ce da mi nove daju dzabe, onda moze...
Kad su uveli zastavu umesto petokrake, imali smo u kuci tri automobila (koja su ukupno vredela koliko i pola novog juga), i za sva tri platili nove tablice, dosta od nas...
Comment
-
-
nisam bas siguran, ali, u hr e moze izabrati do 4 broja i dva slova na reg tablicu, i to kosta oko 5.000 dinara, a ako zelis postaviti svoje ime na tablicu, cena jednog slova je oko 1.000 dinara, ako to ime vec nije zauzeto
isto tako, ako se auto prodaje, i obicne tablice imas pravo zadrzati, i u roku od 3 meseca ih postaviti na drugi auto
posle toga se automatski odjavljuju u policiji, jer su tamo na cuvanju
ako se izabere kombinacija brojev ai slova, ili ime na tablici, to je tvoje zauvek, i niko to ne moze da koristi
tacno je da su svi vozaci meta, kada se pojave u drugom gradu, no, jos je gore, sto ja, kao invalid, osd strane beograda, i novog sada, NE SMEM DA PARKIRAM NA MESTA ZA INVALIDE, PISU MI KAZNE, I PAUK NOSI AUTO
OBJASNJENJE: OZNAKA ZA AUTO NIJE IZDANA U TOM GRADU, BG ILI NS
STO JE NOTORNA GLUPOST
odes u njemacku, ili austriju, i imas pravo da se parkiras, a u svojoj drzavi, za koju si dao deo sebe, to nemas pravo
UZAS
Comment
-
Comment