parkiranje na "zelenoj povrsini"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cepa D
    CBC Senator
    • 28.09.2005
    • 242
    • Cerak

Problem je shto mi previshe razmishljamo, umesto prosto da pustish mozak na ispashu, i budesh naj veci ljakse ikad, pa da vidim da li cesh da se nervirash. O kako je lepo biti glup. Shto pre to shvatimo pre cemo sachuvati zivce.

on topic: ma ta policija nek se goni, poludeli poljoprivrednici koji po tim "zelenim povrshinama" na toj nashoj pijaci stoje sa kamionima aj shto blokiraju saobracaj, nego su usmrdeli deo naselja koji u opshte nije predvidjen da bude pijac i niko ih ne dira. Ali na zalost ne mozemo ovo da klasifikujemo kao "zavera od strane policije" jer postoji parking, sa strane starog Ceraka, samo shto tu niko nikad ne parkira.
    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

znaci cepa je potvrdio da POSTOI PARKING , ALI OVO MORAM VELIKIM SLOVIMA DA NAPISEM , HALOOOOOOOO , kulturan narod ce parkirati na propisno mesto i itici do lokacije , mangup ce parkirati na travu jer mu se neide peske , hoce iz auta odma u kadu i da mu je voda vruca ...

sada se neki izvlace kako nema gde da se parkira , ima ali ljudima ljeno da ide peske ...
      sada ode sa reme ali najbolji primer je bulevar , coka vozi ispred tebe , samo odjednom zakoci , izleti iz auta i ode u prodavnicu , a ti cekas ko ****** iza njega da se saobracaj rascisti da bi ga zaobisao , on se u medjuvremenu vraca , mase ti rukom i smeje se , njemu smosno , kako je ispao pametan a ti glup ... jer je parkirao na sred glavne ulice , vidjao sam i slucajeva kad se parkiraju na sine od tramvaja ...
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Po tom istom Bulevaru imas sada 10-tak patrola, pa zgrnu silne pare u toku dana da nauce ove kojima opomena treba vise puta. Svaka skola se placa, a mi smo takav narod da moramo vise puta da platimo za istu stvar da bi ukapirali. E zato i nismo zapad!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

Originally posted by Cepa D
          Problem je shto mi previshe razmishljamo, umesto prosto da pustish mozak na ispashu, i budesh naj veci ljakse ikad, pa da vidim da li cesh da se nervirash. O kako je lepo biti glup. Shto pre to shvatimo pre cemo sachuvati zivce.
          ja ne mogu tako. jednostavno uvek vodim racuna kako i gde parkiram da nekom ne bi smetao posto uvek ima onih koje savrseno boli ona stvar za svoj pa tako i za tudj auto te ce da te odere ne bi li izaso sa parkinga ako ne iz pakosti onda iz neznanja. Imam recimo komsiju koji vozi Pasata B7 doduse sluzbenog i za nepunih pola godine koliko ga ima razvalio ga je sa svih strana bas pri parkiranju. Ladno ga boli uvo u fazonu, nije moje, firmino. ej bre...nemam ja problem sto on ne cuva "svoj" auto nego sto ce mene da odvali te stoga bezim od njega makar i na drvo. Sto se pijace na vidikovcu tice koliko znam dere i njih inspekcija sa kaznama ali se njima vise isplati da se dogovore te u jednom danu nekoliko njih, ne svi, plati kaznu i ostanu da rade. da je ruglo jeste , svi ti kamioni, kao i oni sto parkiraju tik ispred njih da bi dzak sa krompirom ubacili odma u gepek a tu je naravno i pesacki tako da moze ladno da ti se desi da sedis tu u koloni po 10-15 min.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

aha .. tako znaci...vidis nisam razmisljao o tome da kako to da kamioni sa te strane pijace stoje na zelenoj povrsini po nedelju dana i niko ih ne pomera... ...znaci skupe lovu pa "krk" nekom u ... i onda ih ne diraju,a privatne automobile nose i slikaju...
            samo ja nisam bio sa te strane nego sa druge strane pijace.

ej @SAABPOWER ... sta ti je? .. ti znas kako izgleda pijaca na Vidikovcu .. i gde i ko koga i kako je...e. ?
            jedan deo skromnog parkinga su prekrili tezgama za koje im je mesto izdala Opstina,a ta ista Opstina je otela parking ispred Crkve i rezervisala ga do 15h za vozila onih koji rade u Opstini,i ako imaju svoj parking sa nekih 30-40 mesta i tu ako dodjes naplacuju ti debelo parking.
            a taj parking koji su rezervisali se nalazi malo dalje od opstine.
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394
              • tu iza coska(Milwaukee USA)

pazi jednu stvar , doba onih bivsih... znaci doba podmicivanja i kako se radilo , radi sta god hoces nikog nije briga , to polako izumire , naravno trebace vremena , da se dosta toga promeni , ali veruj u sledecih 10 godina videce se nenormalna promena , pre je srbija bila pod blokadom , jad i beda na sve strane , pazai sada , biznis cveta na sve strane ko sasav pogotovo beograd , unosi i sadi se tudja kultura , samo se slabo zaleva i to je razlog sporog nicanja , ali sve sto novije generacije stizu , tehnika se menja i usavrsava ...
              _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

kizo, kakva bre opstina kod crkve na vidikovcu?

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Originally posted by SAAB PoWeR
                  pazi jednu stvar , doba onih bivsih... znaci doba podmicivanja i kako se radilo , radi sta god hoces nikog nije briga , to polako izumire , naravno trebace vremena , da se dosta toga promeni , ali veruj u sledecih 10 godina videce se nenormalna promena , pre je srbija bila pod blokadom , jad i beda na sve strane , pazai sada , biznis cveta na sve strane ko sasav pogotovo beograd , unosi i sadi se tudja kultura , samo se slabo zaleva i to je razlog sporog nicanja , ali sve sto novije generacije stizu , tehnika se menja i usavrsava ...

Pa da,sad cveta biznis trojici ljudi,a u ono vreme za koje smo svi bili protiv cvetao je svima! Zao mi je sto sam iso onog 5-og oktobra,tad smo svi muljali,a sad je sve DELTA Ebem ih u usta!!!!

Kad prodjete pored parking servisa da li mozda vidite auto od 5 ili 6K eur!?
                  Naravno da ne,samo "krseve" do pomenute cifre jer vecina njih sto vozi skupa kola mozda nema krivicni dosije ali nekriju kakvu su proslost imali

Sve to ide u krug tako da je uopste glupo dikutovati o drzavi,ovo je klasika koja uvek zivi!!!
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

@Zverko .. hteo sam nekako da predocim @Saabpoweru koliko je Opstina RAkovica naprimer ljigava(mada su sve takve,manje vise)
                    da bi sebi obezbedili da imaju gde da se parkiraju,oteli su parking ispred Crkve,a vec su imali jedan..medjutim posto je sluzbenika u Opstini sve vise i vise,pa da bi ljudi mogli da se parkiraju, uzese i od Crkve.Nebi me cudilo da sruse i onu vulkanizersku radnju da prosire parkinge ili tako nesto...a za Pijacu na Vidikovcu ih zabole Q.
                    Normalno da pijaca na Vidikovcu i Opstina su udaljene par kilometara...ali sam dao primer,kako se ujednaceno vodi racuna o svim gradjanima.
                    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

aaaa ok, ja reko kaka sad opstina kod crkve i parking... sekta bato, sekta... zna se koja firma vodi opstinu rakovica.

Comment

• Cepa D
                        CBC Senator
                        • 28.09.2005
                        • 242
                        • Cerak

E bash to, ti sa kamionima na travi shto plate kad zagusti se mnogo odomacili tu, parkiraju kamione na sred ulice ponekad, leti kupus na sve strane, jednom mi je (kunem vam se ) iz kamiona ispao pred tochkove panj bar metar u prechniku, a ja idem na fax fazon u 7 ujutru, ne znam gde bijem. Da sam ga pokupio od Swifta nebi ostalo nishta, i shta posle da mu radish? Da ti da pare za popravku?
                        NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• bagu
                          CBC Senator
                          • 21.06.2006
                          • 245
                          • NS

Stvarno sam se ismejao na ovu pri?u a što je još gore to je sve istina i tamo kod njih i ovde kod nas.
                          Pazi evidentno je da kultura voza?a kod nas je ispoooooooooooooooood svakog proseka ali ne može se parkirati gde se stigne.
                          Za taj vaš slu?aj kroz pri?u koliko sam shvatio to je da je ta pijaca ruglo i da ti kamioni,tezge stoje gde ne treba to samo povla?i za sobom i te ljude koji dolaze da se parkiraju gde stignu da ne bi kvarili koncepciju cele stvari.
                          E sad da li je to u redu , naravno da nije.Treba da se reši tj uredi cela stvar da bi mogla da fukciniše i tek tada može da do?e baja da slika i da nosi.
                          Novi Sad ima veliki problem sa mestima za parkiranje ali to ne odobrava parkiranje ,na zeleno,na trotoar....
                          I da postanem Šef policije uvek ?u se parkirati tamo gde je za to predvidjeno pa makar to bilo udaljeno i 500m od mesta gde sam krenuo i parkira?u ga kao na sajmu automobila Jer dešava se da dodjem do auta i da tako isto budu parkirana još dva automobila i onda kontam kako bi bilo lepo kada bi svi jedni od drugih u?ili SAMO lepe stvari.
                          Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

Working...
                          X