Daleko od toga da je zanemraljiv broj ljudi koji imaju nisana, ali je jako malo vas trenutno koji bi na forumu da piskaraju posebno o tome. Sastavite najmanje barem 20 ljudi pa da razmatramo.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ljudi, podforum se otvara kada postoji dovoljno tema da bi moglo da se i oformi podfroum znači kada ima dovoljno tema koje svojim brojem dominiraju u nekom forumu... Ili što kaže Ada kada ima dovoljno interesenata... ili kada postoji klub pa se na osnovu toga stvara podforum.
A i meni se čini se da žalost ništa od toga nije evidentno
Daleko od toga da je zanemraljiv broj ljudi koji imaju nisana, ali je jako malo vas trenutno koji bi na forumu da piskaraju posebno o tome. Sastavite najmanje barem 20 ljudi pa da razmatramo.
Prelistao sam topik od prve stranice.Prijavljivali su se judi.Evo i hronoloski, da ne jurite: mrlgl, nemanja, alexandar ,slavke1976, corsa, sir ljove, goran62, vucko mv, djole bgd, sr6bin, necky, razo, salas069, bg boy, nismo, n12, beretta, anubis, sava r4, srdjannissan, meda/s12, sumadinac, cameleon, saxy, dinosw7, skyline.
To je 26 imena (tj nickova).Mozda nemaju svi jos uvek NISSAN.Vecina ima malo postova, koji su uglavnom u ovoj temi, sto bi znacilo da su dosli negde gde se upravo o NISSAN-ima diskutuje.Pretpostavljam da nas ima jos na forumu.
@ ji 4tze
Malo je glupo da sad zatrpavamo "Opste diskusije o automobilima" ili sl temama "Model ovaj", "Model onaj", "Servis" i slicno
Da i na kraju sam uzeo Qashqai. Kuga je bila 4 hiljade skuplja (2.0 cdti sa istom opremom + esp) Nissan sam uzeo zbog mnogo povoljnijeg odrzavanja, duplo jeftinijeg kasko osiguranja, jeste da je malo manji auto i losiji motor, ali mi veci ni ne treba.
Evo ja bih mogao da napravim sajt sa forumom, obezbedio bih i domen i hosting. Pitanje je jel ima ljudi koji bi radili na razvoju sajta kao moderatori i jel ima uopste potrebe za sajtom? Ako ima zainteresovanih, javite se, znaci samo treba da doprinesete radom na forumu...
ja ne bi znao da prckam sa forumom ali u dreamweaweru bi mogao uraditi dosta stvari i pomoci,ne znam koliko je tesko sa forumom,nisam nikad radio..sa dreamom sam radio neke stvarcice. i tako to. Ako treba dacemo pare za domen i hosting,da bude normalan,da nemamo neke free verzije koje su bzv.
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Hosting mogu ja da obezbedim, domen mozemo da uzmemo .iz.rs koji je besplatan, ili da platimo za neki drugi... Mada za pocetak mislim da je ovo dobro, kasnije mozemo uzeti jos i neki bolji. Sto se tice foruma, to cu ja sve da sredim, ti si zaduzen za dreamweawer Treba nam ljudi koji bi pisali po forumu, moderatori i tako... Cekamo onda da se javi jos neko!
Comment