Ali koliko vidim malo ko josh fura Mitsu, teshko da bi bilo za neki klub, pa zato mozda nije losha fora da se ujedine svi proizvodjachi u nekakav JDM ili Japan Club?
Tek sad videh ovo,jbga,malo vremena imam poslednjih meseci...
U Mitsubishijima se vozim od 1990 god.Ja ih vozim od 1996.Do sada su sve bili Galanti.Dosta ih imao u delovima,dosta prodao...Sada trenutno vozim (na zalost ne ovakav sa avatara) Galanta `91 1.8td koji se uskoro prebacuje na 2.0 16v (sa vazdusnim oslanjanjem najverovatnije)-trenutno carinim motor.
I tako...
Ja sam vozio(a i jos vozim ponekad kada sam u srbiji) lancera iz 1991.1.5GLXi (90KS).Ima trenutno 320 000km(drugi sam vlasnik..kupio sa 42 000).Desio mu se prvi ozbiljniji kvar koji sam otklonio: otisla jedna dizna i zbog nje i kompjuter(lamelu promenio na 250 000,a amortizere na 210 00km).Napravio sam mala poboljsanja na oko 120 000(kompjuter i potapajuca pumpa) i mogu da kazem da jos ide fenomenalno.Trosi mi ulje oko 500ml na 5000km,sto i nije mnogo.
Pokusavam da nadjem neku Carismu ovde u Austriji i da je kupim(vozim Hondu trenutno).Ako bi neko hteo da mi pomogne oko izbora(1.9DiD 116KS i 1.8GDI 122KS) modela iz 2002.g. pa nadalje...Hvala unapred!
Ma lepa je i ta Carisma,ali sam ja mislio na onu seriju posle tvoje .Ne mogu se jos odluciti ili 1.8GDi ili 1.9DiD(75-85KW).Retke su ove dizelke od 116konja,a ona od 105 mi nekako slabo izgleda.Verovatno ce pasti 1.8GDi(naravo uz blagi tuning).....
Ah da,da te upitm jos :Kako si zadovoljan sa tvojom Carismom?Koliko trosi,koliko ide,koliko mesta ima,gepek,...?
Hvala unapred.
Colt 1.3 12V iz 1998. dosta zahvalan auto ali osjetljiviji u odnosu na Hondu (polomio sam saltericu dok si rekao keks na Hondi sam mogao da joj radim sta hocu).
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment