Kako vam pada kad dajete kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Kako vam pada kad dajete kola

Znaci danas sam hteo da popiz...
    Pre jedno 2 meseca dosao mi burazer sa N. Zelanda i naravno morao sam da mu dajem kola, nije fer. Inace decko je operisan od voznje.
    Danas krenem da ga ispratim na aerodrom i sticajem okolnosti on je seo da vozi a inace kad idemo negde zajedno ja vozim.
    Kako smo krenuli tj. nismo ni krenuli posto je led a on ga onakvog ladnog drzi konstantno patos gas na 6000 o/min. Ja se razderem "Ej bre sta radis to" a on ce meni "Pa zaglavili smo se pa da izvuce lakse".
    Prebolim ja to nekako i on nekako krene.
    Kad je poceo da salta brate, em sto krlja menjac em sto ga isalta do pete a nismo jos ni stigli do 30km/h.
    Tu sam dobio nervni slom i ponovo pocnem da mu drzim predavanje a on opet meni "Pa sta tako i ti radis, stalno menjas brzine"
    O rupama koje je centrirao do aerodroma da i nepricam.
    Za ova 2 meseca yuga je sjebao totalno, novoj skodi fabiji je pokidao auspuh a kaze ma samo od sebe, a sreca moja da je bio led pa mu nisam davao BMW-a inace ko zna sta bi bilo.
    I tako ti ja njega otprati uz reci "Gledaj da sto duze ostanes tamo"
    Uf sto mrzim da dajem auto
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
  • luka.l
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 490
    • Beograd
    • ВАЗ 21213

Heh, pa to se lako resi.....ne dajes auto.

Ozbiljno. Ja sam imao par losih iskustava sa davanjem kola, jedno me je poprilicno osamarilo po dzepu, tako da kola vise jok.

Evo kako ja razmisljam:

Ako nekoga poznajem "onako", svakako da mu ne bih dao kola.
    Medjutim, ako mi je neko bas, bas dobar prijatelj i iz nekog razloga mu je o glavu i neke stvari prosto mora hitno da obavi kolima, rekao bih "Nema problema. Sacekaj minut da otkazem sve sto imam u planu i vozim te gde god treba koliko god treba".

Ja na primer nikada ne bih pozajmio auto od nekoga. Znam da ne mogu da platim ako se nesto desi. Sa druge strane, ako imam novac za auto, zasto onda nemam svoj auto? (mislim, imam...pitanje je logike).

Ne znam...za mene je auto suvise licna stvar isto kao i racunar, na primer. Kad sam doveden u situaciju da moram da delim racunar sa nekim, u stanju sam da poklonim racunar....odreknem se svega i trpim radje nego da delim na taj nacin....onda se ustekarim i kad skupim, kupim si ponovo, ali nakon toga, nikome ni blizu....

Mozda sam cudan, ali sta da radim....
    - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
    - "I vi ste dobro."

Comment

• glogi
      CBC Veteran
      • 13.12.2004
      • 115
      • Novi Sad

Comment

• glogi
        CBC Veteran
        • 13.12.2004
        • 115
        • Novi Sad

Ma kod mene je "Nikom ne dajem i niodkoga ne uzimam"

Nedajem,zato sto necu da se drkam nedej Boze da se nesto desi,lakse mi je ako ja nesto s****m nego neko drugi.Poludim ako mladji burazer uzme bar da pomeri-ja poludim,inace samo mu dozvoljavam da zakljuca bear lock,to mu je poso ako sedi napred Al starijoj sestri dam ako joj bas treba auto,mada i tu je frka kad ona sedne u auto duplo duzi i siri od njenog,zatamljen i maual za razliku od njenog maljeckog automatica Hmmmmm a cale se pogubi kad kenwood panel pocne da mu se okrece,tako da on i nepokusava.....
        A svi ostali znaju sta mi znaci auto,tako i da nepokusavaju da ga provozaju.

A zasto neuzimam tudja kola,nemam potrebu ,i nezelim da brinem hoceli se nesto desiti,oceli te neka ****** zakaciti

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Dajem auto, samo ako u necije vozacke sposobnosti imam poverenja. Nekim ljudima koji su mi mnoooogo dobri drugovi ne dajem da voze auto, jer nemam poverenja u njih. Drugima dam, ali retko. Naravno - sve u mom prisustvu. da dam nekom da bez mene vozi moj auto (ili da ga bar ne vidim sta radi) - NE
          Ok...cale je izuzetak, mada i on vise ne trazi tako cesto - od kad je kupio Omegu....pa kad udje kod mene u kola - sve mu neudobno, kruto, tesno

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Ja slicno kao brabus...samo onima u koje imam poverenja...i to na nekom lepom otvorenom putu...a kola sam dao 2-3 puta u zivotu,naravno uz moje prisustvo.Cale i keva isto voze auto,ali to se dogadja jednom nedeljno a mozda ni tada.
            Sto se tice uzimanja kola,uzeo sam isto 2-3 puta i to uz prisustvo vlasnika...neke kratke relacije.

Sve u svemu nikako nisam za davanje kola!
            Power of dreams !!!

Comment

• Saabo
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1724
              • Vrbas
              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Dao , opeko se i ne dajem vise
              SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• glogi
                CBC Veteran
                • 13.12.2004
                • 115
                • Novi Sad

Originally posted by Saabo
                Dao , opeko se i ne dajem vise
                Kratko i jednostavno!

Ali koliko god da imate poverenja u onog sto mu dajes kola,nikad neznas koja ****** ide iz suprodnog smera i te fore!

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Glogi to jeste...ali ipak ta ista ****** iz suprotnog smera moze naici i kad si ti za volanom!
                  Power of dreams !!!

Comment

• Saabo
                    Moderator
                    • 29.09.2004
                    • 1724
                    • Vrbas
                    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Originally posted by Honda
                    Glogi to jeste...ali ipak ta ista ****** iz suprotnog smera moze naici i kad si ti za volanom!
                    Pa valjda si ti bolji vozac da mozes da izbegnes ono najgore
                    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• maki
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 878
                      • Budva, CG

dao bi auto,ali ne svoje nego tatino ,salim se ali ima i istine,uvijek imamo jedno auto starije (da nekazem krs) koji svi vozimo i koji sluzi ako eventualno neko hoce da ga pozajmi,ja sam imao svoje licno auto koje sam sredjivao i na kraju prodao,njega nisam dao ni u mom prisustvu da ga neko vozi,nemam obicaj ni da trazim od nekog auto jer znam kakav je meni osjecaj kad mi neko trazi auto,jesam jednom pozajmio od rodjaka auto na par dana jer je stvarno bila izuzetna prilika,a kad sam mu vratio covjek se odusevio, jer sam mu u medju vremenu popravio neke stvarcice (podizac za stakla, zamjenio brisace,napravio svjetlo na kontrolnoj tabli...),ja nekom kad pozajmim auto obicno se desi suprotno,
                      a sto se tice ****** iz suprotnog smjera,kad te udari,lakse ti je jer si ti vozio i znas da si pokusao da izbjegnes,a ovako ces non-stop da sumnjas u ovoga da je mogao da izbjegne sudar
                      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Originally posted by Saabo
                        Originally posted by Honda
                        Pa valjda si ti bolji vozac da mozes da izbegnes ono najgore
                        Eh Saabo...nemoj sad tako...svako za sebe misli da on moze najbolje da se snadje u takvoj situaciji...a mozda ce bas taj kom dajes kola da odreaguje bolje od tebe...to je sve relativno!
                        Power of dreams !!!

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

Honda,jeste da je off,ali sta bi trebalo da znaci ta slika u tvom potpisu,
                          brzina ubija
                          zato vozite hondu..... nemoze da ide dovoljno brzo ili ...... nesto drugo
                          HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Darko_NS
                            CBC Senator XXL
                            • 02.12.2004
                            • 557
                            • Srpska Atina

Originally posted by maki
                            Honda,jeste da je off,ali sta bi trebalo da znaci ta slika u tvom potpisu,
                            brzina ubija
                            zato vozite hondu..... nemoze da ide dovoljno brzo ili ...... nesto drugo
                            to i ja pokusavam da skontam

Comment

• dranix
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 3079
                              • Antwerpen/Belgium
                              • Saab 9-3

Ja jedino ne razumem da ljudi uopste traze auto.Ja mogu bez onoga sto nemam. Ne druzim se skoro ni sa kim pa nemam ni kome da pozajmim auto a i svi imaju i bolje nego ja. Sve dok su ljudi normalni pozajmiti auto je normalna stvar. Auto ne smatram necim sto je licno. Jedino sto ja imam svoje to je alat. Ne bog zna sta, ali je samo moj. Moj sin je imao svoj alat kad je imao tri godine.Da, da cak i digitalni voltmetar i sve u svom koferu za alat.Kompjuter bi mogao da mi bude licna stvar ali ga koristim ionako uglavnom sam jer opet moj sin ima svoj laptop i najcesce samara njega a i zna da ne pravi sranja pa nema sta da se desi cak i kad koristi nas "glavni" pc. Pravi prijatelji su retki pa se uopste ne postavlja nikada pitanje ko je pogresio ili napravio stetu i zasto. Nezgodno je ponekad kad su clanovi porodice nemarni a njih mi ne biramo kao sto biramo prijatelje i imamo moralnu obavezu da im nista ne odbijemo a stalno prave sranja. To je vec pravi peh i tu nema spasa.

Comment

Working...
                              X