Kako vam pada kad dajete kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Pozajmljivanje automobila mi ne pada teshko, jer ga (ih) ne pozajmljujem nikome! Znash ono zhena i auto - samo za sebe.

OFF:
    Originally posted by maki
    Honda,jeste da je off,ali sta bi trebalo da znaci ta slika u tvom potpisu,
    brzina ubija
    zato vozite hondu..... nemoze da ide dovoljno brzo ili ...... nesto drugo
    Ha, ovo i ja gledam vec pola sata i ne kapiram shta je pisac hteo da kazhe? Valjda: Nije toliko brza, ne ubija?!
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• VTEC
      CBC Veteran
      • 06.11.2004
      • 199
      • Novi Beograd

Ne dajem pre cesto kola, ali skoro svaki dan dnevno vozim barm tri automobila koja nisu moja. Tako da nemam jos osecaj kako izgleda dati nekome auto koji si licno kupio. Kad budem kupovao verovatno cu da promenim stav

P.S. Momci poenta Hondinog potpisa je mnogo dublja nego sto mozete da zamilite
      16 v's thats 8 more than i need!

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

hehehe...bas sam cekao komentare!
        Zadovoljan sam...skidam potpis-neki ce skontati!

Originally posted by killaz
        Ha, ovo i ja gledam vec pola sata i ne kapiram shta je pisac hteo da kazhe? Valjda: Nije toliko brza, ne ubija?!
        Tebi dzabe da gledas i jos pola sata...dzabe
        Power of dreams !!!

Comment

• sira
          CBC Senator XXL
          • 03.12.2004
          • 322
          • Split

Ja ne dam auto samo zetu, on je uspio več sjebati dva svoja, jedno očevo i jedno moje, a da nigdje nije udario, ostalima dam ako je baš neka panika a ja npr.radim onda dam ali da me auto čeka kad završim s poslom, poslije ih sve mogu i ja vozat
          http://forums.cjb.net/alfa75.html

Comment

• 24v
            CBC Senator XXL
            • 11.12.2004
            • 479
            • Beograd, Karaburma

Dajem kola samo onima u koje imam poverenja, zato sto znam da ce ga paziti. Imam poverenje u 3 ljudi kojima mogu da dam auto.

Najveci problem kod nas je kad das brz auto nekom, taj isti proba njegove mogucnosti tada jer ko zna kad ce ga sledeci put ponovo voziti i tad se desavaju gluposti jer ne poznaju auto. Zbog takvih stvari ne volim da dajem auto svakome!
            A ono sto ce da upadne u rupu ili da ga zavrce po gasu za to me bas briga jer i ja to isto radim.. ZA to je i napravljen!
            I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Rus
              CBC Član
              • 21.11.2004
              • 23
              • NBG

Nevolim nikome da dajem kola na upotrebu,a ni da pozajmljujem, jednostavno ne zelim da se nadjem u situaciji kada bi se nesto desilo sa kolima. Ako nekom treba prevoz ja sam tu ako ne ima taxi pa put pod noge!

Comment

• Nenad
                CBC Senator XXL
                • 06.01.2005
                • 1364
                • BBgd/Mow

Dam pare za taksi, jeftinije je.

Potpis- moze da te odere i sa 8 ventila a kamoli sa 16.

Sa tim u vezi imam dve automobilske "poslovice":
                -there is no replacement for displacement Ko ne razume neka pogleda sta radi Brabus (ne nas Brabus nego "onaj").

-Injection is good, but I'd rather be blown (stara poslovica vlasnika kola sa supercharger-ami tj. blower-ami), nije ono sto ste pomislili
                Boost or bust...

Comment

• 156V6
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 415
                  • BEOGRAD

U principu ne dajem ovaj auto,za ranije nisam bio toliko vezan + na ovom autu je sve dosta skupo i onda je rizik mada napravio sam par puta izuzetak i proslo je sve OK mnogo mi je gore kad ja treba da uzmem tudj auto i to skoro nikad ne radim jer ne volim to...imao sam prilike preko jedne ribe da vozim Lamborgini Murcielago koji je bio par dana u BG-u ona je nazvala i rekla: imam kljuceve veceras ako zelis da ga vozis odluci( nije bilo zezanje u pitanju)....bilo je to najteze NE koje sam morao da izgovorim imao sam utisak da sve u meni kuva ali odluka je bila ispravna i danas cesto pomislim na to

Za neupucene mali info Murcielago ima V12 6.2litra i 570KS 0-100 manje od 4sec skromno zar ne?

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

E pa matori zeznuo si se.
                    UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA JER ZIVOT JE SAMO JEDAN
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Originally posted by 156V6
                      imao sam prilike preko jedne ribe da vozim Lamborgini Murcielago koji je bio par dana u BG-u ona je nazvala i rekla: imam kljuceve veceras ako zelis da ga vozis odluci( nije bilo zezanje u pitanju)....bilo je to najteze NE koje sam morao da izgovorim imao sam utisak da sve u meni kuva ali odluka je bila ispravna i danas cesto pomislim na to

Za neupucene mali info Murcielago ima V12 6.2litra i 570KS 0-100 manje od 4sec skromno zar ne?
                      Ovom coveku definitivno zauvek zabraniti ulazak na Italijansku i Alfa sekciju....a o banu pi trebalo razmisliti

Sala.....ali, NISI VALJDA STVARNO ?????

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Mozda se uplasio da ne bude ono, u kako idu brzine
                        Nego jedino ako sumlja u svoje vozacke sposobnosti, a ovako, pa ima osiguranje
                        Sala, zezamo se al stvarno je zeznuta situacija jer se retko mozda jednom il nijednom u zivotu pruza takva prilika.
                        Pravo da ti kazem neznam ni ja kako bi reagovao jer ako cu da probam takav auto ja cu i da ga gazim jer ako necu zasto bi ga onda i probao.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dranix
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 3079
                          • Antwerpen/Belgium
                          • Saab 9-3

Killaz,
                          Zenu i auto mozda TI ne dajes nikome ali zene POZAJMLJUJU same sebe ako to samo hoce i ne pitaju nas za to . . . auto je vec vlasnistvo

Lambo se ne propusta nikako. Meni bi ta riba bila "pokrice" i vozio bi se iskljucivo sa njom zajedno.

M-power. Gazenje je u redu ali ako je momenat za to. Po kisi, snegu itd. imati takav auto na probu je bas peh. Utisak se stice i bez gasa do daske. Neki automobili su malo "specificni" za voznju pa bi prosecnom vozacu trebalo malo vremena da se prilagodi. Nije ni sve u brzini, ali u osecaju neogranicene snage je vec druga prica . . .
                          Osecaj da auto ide tamo gde ti hoces, da staje kad ti hoces i da se osecas potpuno sigurno pre svega nema para da se plati.

Comment

• maki
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 878
                            • Budva, CG

bio jedan englez u bd na ljetovanju sa ferarijem f 360 modena, kaze momak da mu za servis promjena ulja,filtera,kaiseva treba 5000 funti,a servis se radi svakih 5000km ,pa vi vidite koliko bi bio npr. far,retrovizor i tako ti "sitniji" dijelovi. Zivot jeste jedan,ali za nase uslove i pojmove o cijenama i Lambo je jedan
                            HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• dranix
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 3079
                              • Antwerpen/Belgium
                              • Saab 9-3

Maki, steta sto ti nije rekao koliko placa osiguranje i koje je vrste. Sve to oni plate ako treba. To se podrazumeva. Zasto brinuti o tome dok je glava na ramenima. Automobili mogu i na slikama da se gledaju ali ipak nisu napravljeni samo za to. Voznja je must. Do daske ne mora. Ko te juri?

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Kola ne dajem nikome i nikada.Prijatelje ako je neophodno prevezem do odredišta.Čak i kad auto prodajem ja ga vozim a novi vlasnik preuzima tek posle isplate.....
                                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                                X