Mozda se uplasio da ne bude ono, u kako idu brzine
Nego jedino ako sumlja u svoje vozacke sposobnosti, a ovako, pa ima osiguranje
Sala, zezamo se al stvarno je zeznuta situacija jer se retko mozda jednom il nijednom u zivotu pruza takva prilika.
Pravo da ti kazem neznam ni ja kako bi reagovao jer ako cu da probam takav auto ja cu i da ga gazim jer ako necu zasto bi ga onda i probao.
U takav auto se en seda bez nekog predznanja o njegovim karakteristikama a pogotovo se ne stiska gas do daske. Ne sumnjam u njegove vozačke sposobnosti bar po dosadašnjim porukama ali nikad nisis sam u saobraćaju pa ti ****** izleti.
Što se tiče osiguranja to bi platili ali ne znam kako bi vlasnik to prihvatio Sa druge strane mali kvrc na takvim kolima znači kupiti jedna dobra kola. Nisam siguran da bih mirno posmatrao takav razvoj situacije iako činjenica da imam Lamba govori da se imalo i moglo se
Mozda se uplasio da ne bude ono, u kako idu brzine
Nego jedino ako sumlja u svoje vozacke sposobnosti, a ovako, pa ima osiguranje
Sala, zezamo se al stvarno je zeznuta situacija jer se retko mozda jednom il nijednom u zivotu pruza takva prilika.
Pravo da ti kazem neznam ni ja kako bi reagovao jer ako cu da probam takav auto ja cu i da ga gazim jer ako necu zasto bi ga onda i probao.
U takav auto se en seda bez nekog predznanja o njegovim karakteristikama a pogotovo se ne stiska gas do daske. Ne sumnjam u njegove vozačke sposobnosti bar po dosadašnjim porukama ali nikad nisis sam u saobraćaju pa ti ****** izleti.
Što se tiče osiguranja to bi platili ali ne znam kako bi vlasnik to prihvatio Sa druge strane mali kvrc na takvim kolima znači kupiti jedna dobra kola. Nisam siguran da bih mirno posmatrao takav razvoj situacije iako činjenica da imam Lamba govori da se imalo i moglo se
Bravo care prvi covek koji je rekao i ono sto ja nisam napisao...prvo sesti u taj auto u BG-u koji je pun rupcaga skroz razj**an grad gde svaki drugi lik vozi kantu 20god staru i boli ga uvo da li ti "imas prednost" je rizik i za normalna kola...ali uzeti auto koji vredi skoro 200.000 evrica od lika koji je krimos i ogrebati mu recimo krilo je ludost,ne znam za vas ali ja ga sigurno ne bih vozio ni 60 ni 80 jer ta kola navlace prvom 100 i sta posle auto verovatno nije ni regularan a drugo ne radi se o mom ortaku pa da se posle natezemo
Ne zelim nikom od pravih fanova takvih kola da dodju u slicnu situaciju,ja sam se razbio to veche koliko mi je bilo tesko na kraju sam cak rekao jel moze lik da podje sa nama ...ali izbor je bio uzimas kljuceve ili ne(znachi preuzimas odgovornost na sebe ili ne )
Inache mala mi je pricala posto se vozila sa bajom da ga lik u gradu vozi max 50-60...prakticno mili jer je auto skroz na zemlji(spusten max)
evo ja sam od onih koji BI GA UZELI...e sad posto se radi o noci...znaci nema spavanja u svakom slucaju...druga stvar ...ko kaze da moras da se vozis? hm nikad nebi mogao da dbijem tako nesto...treca stvar...pa i ako te zelja toliko povuce...isoao bi u neku ulicu gde nema zive duse i probao recimo 10 min. kako kola idu (?!) i lepo se parkirao i poceo da placem...
Koliko ja znam onda je za te koji zele da pozajme auto, jeftiniji kolektivni prevoz??
Ako je vec do para
Inache ako nema drugog izlaza uradio bi kao Tetak >> Ovdezo bi ih/ga na odrediste.
Pa nista evo oglasa
IZNAJMLJUJEM automobile na koriscenje. Cena po kilometrazi
E poropao sam finansiski zahvaljujuci 3 automobila u kuci. Svi na rasprodaji
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Realno habanje automobila je otprilike reda cene oko 1,5L benzina sa predjenih 10 km .. obrati paznju na to
Imam nazalost takva iskustva gde sam davao auta ranije i ljudi kazu hvala, a kad mi treba najmanja pomoc nema ih ??
Zato imam takav stav prema pozajmljivanju auta.
btw: Sad sam bar miran, jer odkako sam napravio B203R niti iko trazi niti iko hoce da se vozi samnom
Mogo bi da ga ostavim sa kljucevima niko ga nece, oce ljudi sa zive
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
btw: Sad sam bar miran, jer odkako sam napravio B203R niti iko trazi niti iko hoce da se vozi samnom
Mogo bi da ga ostavim sa kljucevima niko ga nece, oce ljudi sa zive
Comment