Auto retko, skoro nikada ne dajem, jer mi je muka i kada ja napravim s*anje a ne neko drugi. Kada bolje razmislim ovaj auto i nije niko drugi vozio osim mene, par puta automehanicar i jedanput tip iz auto-kuce, prilikom registracije. Takodje nisam u fazonu da uzimam tudji auto, osim kada je stvarno frka, a i to se dogodilo jedanput ili dvaput u zivotu.
Sto se Lamba tice, pa Dora je sve rekao, mogu samo da se slozim.
Samo mi nije jasno kakvi su to ljudi koji koriste tudju stvar-auto i boli ih uvo da li ce ga uterati u rupu ili podici na ivicnjak sa 30km/h? U ona dva puta vise sam vodio racuna nego sa svojim autom.
Motor sam samo jedanput dao drugome, i nikada vise. Na moje oci, na vrhu Drajzerove, na semaforu, hoce da krene, da veliki gas, popne ga na zadnji tocak, nasadi se gde netreba, pa umesto da pusti gas, pocne da trci za njim. Bilo je komicno, ali i bolno za njega.
Sto se Lamba tice, pa Dora je sve rekao, mogu samo da se slozim.
Samo mi nije jasno kakvi su to ljudi koji koriste tudju stvar-auto i boli ih uvo da li ce ga uterati u rupu ili podici na ivicnjak sa 30km/h? U ona dva puta vise sam vodio racuna nego sa svojim autom.
Motor sam samo jedanput dao drugome, i nikada vise. Na moje oci, na vrhu Drajzerove, na semaforu, hoce da krene, da veliki gas, popne ga na zadnji tocak, nasadi se gde netreba, pa umesto da pusti gas, pocne da trci za njim. Bilo je komicno, ali i bolno za njega.

Comment