Kako vam pada kad dajete kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloran
    CBC Veteran
    • 11.01.2005
    • 130
    • Beograd

Auto retko, skoro nikada ne dajem, jer mi je muka i kada ja napravim s*anje a ne neko drugi. Kada bolje razmislim ovaj auto i nije niko drugi vozio osim mene, par puta automehanicar i jedanput tip iz auto-kuce, prilikom registracije. Takodje nisam u fazonu da uzimam tudji auto, osim kada je stvarno frka, a i to se dogodilo jedanput ili dvaput u zivotu.
    Sto se Lamba tice, pa Dora je sve rekao, mogu samo da se slozim.
    Samo mi nije jasno kakvi su to ljudi koji koriste tudju stvar-auto i boli ih uvo da li ce ga uterati u rupu ili podici na ivicnjak sa 30km/h? U ona dva puta vise sam vodio racuna nego sa svojim autom.
    Motor sam samo jedanput dao drugome, i nikada vise. Na moje oci, na vrhu Drajzerove, na semaforu, hoce da krene, da veliki gas, popne ga na zadnji tocak, nasadi se gde netreba, pa umesto da pusti gas, pocne da trci za njim. Bilo je komicno, ali i bolno za njega.
    Pozdrav / Zloran

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Kakve ima veze sta je sta. Auto je za voznju. Vozis, pazis, kao da je tudj. Jos ako je vlasnik pored, nema problema. Ajd svi sada da sumljamo u sebe. Hteo sam da kazem da "specijalna" vozila nisu bas za udobnu voznju po normalnim putevima i da nista nije kako izgleda. Obicno je ono sto je lepo na slici najgore sto se tice "dozivljaja". Kome jos treba da slomi samom sebi rebra bez udesa da bi video sta je 600KS i vise. Treba biti umeren osim kad je takmicenje u pitanju jer se odrzava van saobracaja.

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Tachno dranix, zato ja za svakodnevnicu nevrtim preko 400KS

To je optimalna granica da se zadrzi imalo komfora a ne da se svi u autu osecaju kao dzak krompira

Obicno kad idem negde je auto oko 2000Kg i 5Kg/Ks je pod lakom kontrolom iskustva.
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Ja ovaj moj stav da ne dajem auto potkrepljujem iskustvom koje sam imao iz vremena kada sam pozajmljivao auto.Naime, drug uzme moj auto(tada Z-128 star 2 godine) da završi neki posao u jednom delu grada.Posle par sati(rekao je da mu treba na pola sata) zove me i prijavljuje mi havariju na sasvim drugom delu grada....Naravno posle je nastao problem oko popravka!?Od tada auto ne dajem....a što se tiče kuma,....pa kum je(kod Srba) najsumnjiviji živi stvor!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Ladislav
            CBC Senator
            • 14.12.2004
            • 223
            • Kragujevac
            • Lada Niva 1.7i

Sto se tice davanja auta, tu se pridrzavam sledeca dva pravila:
            1.Nikad
            2.Nikom

E sad, postoji lista ljudi kojima bih ipak dao ("cast izuzecima" lista )
            1.Moj cale (revansizam - dav'o i on meni ranije)
            2.Moj najbolji drug (vozi k'o profesionalac, prelazi oko 50.000 godisnje, a pun je k'o brod pa bi platio svaku eventualnu stetu)

E sad, cale ima svoj auto (jedno vreme imao dva), a pomenuti drug ima cak 4 komada, pa mi nikad nisu ni trazili

Comment

• apoolon
              CBC Član
              • 02.02.2005
              • 32
              • sarajevo

auto mogu dati dvjema osobamo i to iz prisile ni radi cega drugog...

1. sestri - otkako je puzirala 2 god sa voznjom pretvorila se u onu pravu
              zenu za volanom.... strasljiva, nesigurna, gleda samo naprijed
              ne primjecujuci nikoga oko sebe... ali kad ide da polaze ispite
              na faxu dam joj da moze smirena doci i da uradi ispit dobro...
              tj sigurna za sebe ali ne i za okolinu
              2. tatai - to u rijetkim situacijama sobzirom da sam ja kriv sto sam
              njegova zadnja dva audija 80-jaje slupo u nepovrat.... mislim
              ja sam vozio ali ne i kriv za udese.... pa se moram poklopiti
              kad mi trazi auto....

jednom sam dao rodjaku.... i nikad vise... alficu mi vozio ko njegovog golfaII i sprzio mi lamelu.... kad je majstor vidi pitao me kako sam uopste mogao doci do njega... jer prakticno sam morao dokotrljati auto kolko je sprzena bila.....

sada nem te osobe koja me moze natjerati da dam nekome drugom auto.... nikad vise i nikome....

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Čini mi se da bi ovde kao zaključak, moglo da se kaže da smo svi(čast izuzecima)na ovom forumu napravljeni po istom kalupu....a zaključak je 1.Nikad i 2.Nikom!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• apoolon
                  CBC Član
                  • 02.02.2005
                  • 32
                  • sarajevo

slazem se..... ) )

Comment

Working...
                  X