Pa i nije udario me je direktno u tocak, tako da mi je ostetio mehaniku, a on ima kompletno da uradi prednji deo, pukao je i njemu hladnjak, oba krila, hauba, branik....itd...ne zelim da znam
matori je grk koji radi u nemackoj, dosao je kod svojih na odmor...i nosi zescu dioptriju.
Kad su izasli on i baba iz kola toliko je trestala muzika da nismo mogli da razgovaramo,dok je nije ugasio...
kako si se snasao u grckoj sa tako slupanim autom
mada znam da su grci nenormalni vozaci, dok sam bio u atini
ljudi voze opusteno 100-120 po gradu , motociklisti voze na zadnjem
tocku.... a ako prelazis na crveno pesacki ko da im je zadovljstvo da te
udare, znaci opste zlo
Nikako...drali su me na svakom koraku,kad su dosli paukovi da odnesu kola (ni jedan nije bio u voznom stanju..) matori je izvadio onu nemacku karticu sa orlom, i dobio dzabe prevoz u fordov servis, a ja karticu amss, +100e, i odvezao me u neki privatan servis, i rekli mi da popravka kosta 300e...
Kao mora da se menja hladnjak, (oni ne znaju kako se to krpi hladnjak..kazu to niko u grckoj ne radi..?!)
Medjutim uvece kad sam u hotelu nasao neku ribu koja zna srpski, i pozvali servis steta je procenjena na 1400e, razlog ostecena (polomljena)
poluosovina, i ceo taj deo sto nosi tocak sve izlomljeno (ne razumem se bas u terminologiju i mehaniku), a kazu u grckoj niko ne vozi dizel, osim sluzbenih vozila, tako da ne mogu da nadju delove....
E ajde ako vas zanima nastavicu sutra posto nemam vise vremena...a imam i jos slika...
Comment