Fiat Bravo hladjenje motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Fiat Bravo hladjenje motora

Imam problem sa temperaturom motora na vozilu Fiat Bravo, po recima nekih clanova nji9ma je temp.konstantna uvek, i kazaljka stoji na sredini.Kod mene to nije slucaj temperatura ide i na 2 crte iznad sredine, i tek tada se pali ventilator.Sumnjam na termodavac, tj.da je lose podesen.Ventilator mi ima samo jednu brzinu, koliko ima kod vas?Inace u ventilator koji stoji na hladnjaku idu 2 zice, a kod vas?

Hvala
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)
  • munRu
    CBC Član
    • 29.06.2007
    • 22
    • BGD

Nije normalno meni je uvek tacno na polovini, i kad radi i kad ne radi klima. Cak i po ovim vrelim danima.

Comment

• Kenno
      CBC Senator XXL
      • 21.08.2006
      • 460
      • Zenica, BiH

Re: Fiat Bravo ventilacija

Originally posted by stefanves
      Koliko brzina ima kod vas ventilator za hladjenje hladnjaka, tzv.termodavac?
      Ventilator se okre?e po nalogu elektromotora koji može imati više brzina.
      Termodava? je dava? signala za instrument koji gledaš kada sjediš za volanom. Termoprekida? pali/gasi elektromotor ventilatora hladnjaka.

A i bilo je pri?e o tome;
      http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... a&start=25

Comment

• observer
        CBC Veteran
        • 06.10.2005
        • 196
        • Novi Sad
        • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Mogli bi ste da promenite naslov teme, jer je ovako vise nego zbunjujuc:
        VENTILACIJA = prvo sto se pomisli je ventilacija KABINE
        Za ovo tvoje pitanje prikladnija rec bi bila HLADJENJE.

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Izvinjavam se bio sam malo nervozan.
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• observer
            CBC Veteran
            • 06.10.2005
            • 196
            • Novi Sad
            • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Dozvoli da ti DECKO da jednu dobronamernu sugestiju, a da se ne naljutis previse: ako zelis da dobijes pravi odgovor onda gledaj da budes precizan u izrazavanju.
            Ne shvatam sta te je toliko pogodilo.
            A o katancima ne bih previse, ima ko je zaduzen da brine o tome (cak su i previse revnosni ovde), tema je svakako korisna ali joj ne bi skodio precizniji naslov.

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

@ stefanves:

Pre svega molio bih te da nikoga ne vredjash i nazivash biiip! ili kojekakvim drugim uvredljivim imenima. Za vredjanje drugih chlanova po bilo kom osnovu Cannonball forum je pogreshno izabrano mesto...

Kao drugo, naslov teme ima malo veze sa onime shto je napisano u njoj, a to shto je napisano je vrlo konfuzno, i na to su ti pojedini sasvim opravdano skrenuli pazhnju. Trebalo bi da revizirash pitanje i budesh precizniji i jasniji, ako ochekujesh neki savet/pomoc onda ljudi mora da razumeju u chemu je zapravo problem.

@ observer:

Spusti malo loptu na zemlju, nema potrebe za diskusijom u tom smeru.

Tema za sad ostaje otvorena, ochekujemo reviziju ili detaljnije objashnjenje problema, ako ga ima. Ako se ovakav ton u diskusiji nastavi, garantujem da ce neko stvarno reci da ovde fali katanac... =]
              http://www.bmw.tv

Comment

Working...
              X