Pitanje oko moguce kazne?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • [Miki]
    CBC Član
    • 25.04.2007
    • 60
    • Beograd
    • Trazi se

Pitanje oko moguce kazne?!

Vracam se ja iz voznjice oko 15h tap zaustavljaju me panduri. Sta je bilo?! Kao nisi sta u 15min do 14h kada smo te zaustavljali pri brzini od 63 km/h(?!). Pise on meni prijavu i napisa za to sto nisam stao(nista za brzinu).
    Naime situacija je da ja njih uopste nisam video(zakleo bih se da cak nisu ni bili na tom mestu). Inace sakrili su se sa druge strane puta(skroz levo iza nekog granja ). Pitao me sta da stavi kao primedbe, jel to da ih nisam video(posto sam rekao doticnom da ih uopste nisam video ). Ja kazem stavite,radite sta hocete i lik uopste nije nista upisao.....
    Kakvu kaznu mogu da ocekujem? kesh+orocavanje dozvole ?!
  • [Miki]
    CBC Član
    • 25.04.2007
    • 60
    • Beograd
    • Trazi se

nista...precesljao sam zakon kazna je od 1800 do 9000 din ili do 60 dana zatvora ...

Zanima me posto stvarno i iskreno nisam video nikog da mi pokazuje da se zaustavim mogu da izbegnem bilo kakvu kaznu?!

Pa mislim realno gledano zasto tad nebih stao a sat vremena posle bih?!

Comment

• goxee
      CBC Veteran
      • 20.03.2007
      • 119
      • Beograd, Vozdovac

Isto to reci i sudiji i zovi policajca na suocenje
      Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Imao sam slicnu situaciju.Kazi sudiji na saslusanju da uopste nisi video patrolu policije i naglasi da nijedno OSL nije stajalo sa desne strane puta,niti pokusalo da ti da bilo kakav znak za zaustavljanje a narocito ne tablicom "stop" sto je inace u obavezi da uradi.
        Navedi dva svedoka i trazi da i njih sudija saslusa a pogotovo insistiraj na suocenju sa policajcem.

Comment

• Vladan
          CBC Senator
          • 18.08.2005
          • 248
          • Vuko.ebina
          • e46 325i

au kakva zloupotreba sluzbenog polozaja

Comment

Working...
          X