Ma idi begaj
molim za savete "zaludjenika" tuning-a
Collapse
X
-
Ja sam rekao da je upload u toku.. za 15 minuta je ceo file
Pogledaj na dno, 110Mb sada
od 149Mb
http://saab.ath.cx/community/presho/Div ... line_Euro/Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Razlozi - to bi bilo idealno!Mislim poseticu ove sajtove svakako, dogovoricemo se i za taj pdf od 150mb da mi posaljes ili kako vec.Hocu SVE o Skyline-uOriginally posted by BOOSTJel moze ovo da se razlozi pitanje po pitanje, da nebude previse povrsno ako bude sveobuhvatno.
Skyline pre Supre u svakom sluchaju.
(i supri -naravno).
Ali...ako ti nije tesko...kazi i ti neku...(sto vise to bolje
).
P.S. A sto "skyline pre supre u svakom slucaju"?Mislim,jeste skyline noviji, ali meni se cini da mu je supra "tik" iza ledja.(but, that' my opinion)
Comment
-
-
Jeste Skyline blizu su nego Supru nema svrhe dizati kao skylina jer za razliku od njega nemoze preneti snagu na podlogu. (Zadnja vuca)To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ok!Ali koliko sam sa klipova mogo da vidim, ubrza ona od 0-100, ali kako ubrzava od 100-150 do......mislim koliko sam video fora je sto SA BRZINOM NE GUBI UBRZANJE.A slozices se, to je jako bitno!Originally posted by M-powerJeste Skyline blizu su nego Supru nema svrhe dizati kao skylina jer za razliku od njega nemoze preneti snagu na podlogu. (Zadnja vuca)
Comment
-
-
Pricamo o 1000+KS.
Sve je to lepo vise konja bolje ide.
Neznam dal si gledao klipove skylina sa 1300KS kako se i on jedva obuzdava.
Hocu reci iste pare ulazes za nadogradnju pa bolje ih iskoristiti na auto koji ce istu putanju preci za krace vreme
To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pazi vamo: Skyline ukoliko ima 4WD onda je primarni pogon na zadnje tockove a prednji su tu samo ako proklizava sa zadnjim.
To zna autu da da glavobolju pri proklizavanju zadnjih tockova ali samo na pravcu, u krivinama se neoseca nemir od previse efekta .
Supra opet, sta da Vam kazem
izuzev, been there, done that
Bio sam pozvan kao VIP gost na prvo prikazivanje Supre iz poznatog vam filma.
Puno diskusije sa vlasnikom i hm.. nisam impresionisan
Znam iz druzenja sa ljudima sa nasviranim suprama koliko ih kosta jedan drag
Nazalost i Skyline neprolazi bez havarija.
Ostatak slika na:
http://saab.ath.cx/community/presho/Tra ... n%e4s2003/Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nego ne odgovori mi onomad sta je bilo sa razvojem SAAB-ovog motora sa promenjljivom kompresijom.
To mi se bas dopadalo.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-

Comment