Prvo pozdrav svima , taman sto sam se vratio sa odmora eto malera, moj otac(koji kao da je lud) je farbao nastresnicu sandolinom i "naravno" nije pomerio auto (dovoljno) kada je to radio sitne cestice sandolina koje su verovatno "letele" sa cetke su mi svuda po kolima najvise po gepeku i krovu....
:x
Prvo sta sam uradio odvezao sam auto u perionicu i nije se nista skinulo medjutim sledece sam probao kada na magicnu krpu sipam tecnosti (ne razblazene) za pranje auta cestice se skidaju ali jako tesko i jako sporo....
Pomagajte sta raditi , jedan auto farbar mi je rekao da pre poliranja (smirglom 2000 ) proba sa nekom polir pastom i masinom , hm pasta se zove na F.... kaze najbolja je ....
Pomagajte , unapred zahvalan Ja, Vama svima !

Prvo sta sam uradio odvezao sam auto u perionicu i nije se nista skinulo medjutim sledece sam probao kada na magicnu krpu sipam tecnosti (ne razblazene) za pranje auta cestice se skidaju ali jako tesko i jako sporo....
Pomagajte sta raditi , jedan auto farbar mi je rekao da pre poliranja (smirglom 2000 ) proba sa nekom polir pastom i masinom , hm pasta se zove na F.... kaze najbolja je ....
Pomagajte , unapred zahvalan Ja, Vama svima !
Comment