Alarm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Alarm

Hocu da kupim neki jeftini alarm, e sada gde se to ugradjuje tj.gde se postavlja uredjaj?
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Kao i za plin, bitnije je ko ti ugradjuje nego sta ti ugradjuje.
    Posto ocigledno da ne znas i neces sam da ugradjujes, odes u servis (po preporuci), i ne brines da li ce lepo da se poveze, da li ce erbegovi ostati u funkciji, da li ce nelemljeni spojevi oksidirati, pa te ostaviti u nekoj nedodjiji sa autom koji ne moze da upali.....

Da si u Nisu, znao bih kog da ti preporucim, al ovako...
    https://t.me/pump_upp

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

Ne naprotiv, bas hocu sam da ugradim, nasao sam alarm za nekih 30-ak eura.Nisam te bas najbolje razumeo kako airbagovi mogu da mi otkazu poslusnost?Ne planiram da vezujem na centralnu bravu, ECU(zbog blokade)....znaci imace funkciju ako neko lupi auto, razbije staklo, udje u kabinu bez iskljucenja alarma...da zasvira.
      Znaci najvise me interesuje pozicija gde da postavim uredjaj, tj.onu njegovu centralu?

Pozdrav

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

Kod mene je dole levo od volana, kad skines onu plastiku gde (pretpostavljam) drzis telefon.
        Inace, sto bi sam radio? Ustedeces 20e, a nije neka preterano korisna stvar pa da kazes da se isplati nauciti.

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Pa vise bi to radio cale nego ja, a on je prof. i inzenje elektrotehnike....i plus malo mi je dosadno pa da se zanimam.Hvala ti puno, skinucu tu plastiku, i da tu drzim telefon.

Comment

Working...
          X