Koliko...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

@100j4n: Postoje nasi likovi tamo koji ti za 100 eur nadju auto koji trazis.
    Mnogo je placeva koji ne postoje na net-u, a imaju po 5-10 automobila.

Kad sam bio u Svabiji i trazio auto za sebe, nabasao sam na tipa koji pruza datu uslugu. Nasao mi je Mondeo, 1.9 TD, bio sluzbeni, vozio fotokopir aparate, a posle toga ga kupila neka zenska, uradila mu komplet generalnu, promenila turbinu, sredila menjac, uljudila ga skroz. Tako ga terala oko 110K km i dala ga na plac. Dakle, onolika mrcina od karavana sa realnih 110K km. Kupio sam ga, ali Ford mi nije sudjen jer sam ga zakucao u kamion koji mi je izleteo na auto-putu.
    Nebitno... poanta price je da se moze naci odgovarajuci auto, ali ne mora to biti preko net-a. Taj tip je za 100e sa mnom isao svuda i vozikao me na par placeva, prosao sa mnom tehnicki i svu papirologiju, sredio "adekvatnu" servisnu knjizicu, uputio me na carinika koji ce posvetiti duznu paznju mom slucaju (a tako je i bilo) i sve po redu.. Nigde se nije ugradio, samo je uzeo svojih 100e. Cak je izbio i popust kod lika koji je imao taj mali plac.
    Sad ce mnogi reci da sam wewerica, ali tip je zaista odradio svoj posao maksimalno.

Cak mi je ispisao itinerer kuda da idem, dao mi vrlo precizne instrukcije kuda da idem, kako da vozim, koliko sta kosta na putu kuci, extremno detaljno. Trazio je da mu saljem SMS kad prodjem odredjene tacke na putu, da zna gde sam... vrh... nasao mi se kao niko nikad. Da ne pominjem sta je sve uradio za mene... besplatno...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• bagu
      CBC Senator
      • 21.06.2006
      • 245
      • NS

prolupator
      Stvarno odli?na pri?a,bolju nikada nisam ?uo a dosta sam ih ?uo na tu temu.
      Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• fantastik
        CBC Senator XXL
        • 28.07.2005
        • 417
        • Novi Sad

Originally posted by 100j4n
        znaci zakljucak je da mi se to uopste ne isplati osim ukoliko ne naidjem na neki extra primerak tamo sto je opet tesko naci jel ga verovatno munjevito kaparisu preprodavci...
        Upravo je tako meni je pricao drugar koji je bio u Nemackoj da kod njih pored placeva, postoje i oglasi i da npr vece pred izlazak oglasa turci,srbi hrvati,siptari bukvalno stoje na kapiji i cekaju da im iznesu novine i cim ih dobija ako ima nesto povoljno drze kupca na mobilnoj vezi i kupuju na nevidjeno drugi recima sve povoljno i dobro na mobile.de i ostalim sajtevima je vec tri puta pregledano i kupljeno

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

50% i ta?ka!
          cena auta na primer 5000?
          ulazni papiri 50?
          transportni troškovi 200? (toliko racuna drzava)
          carina 20.5%
          pdv 18%
          spediter od 80-150?
          ra?un 10?
          servisna 20?
          km-25? dizanje
          km-25 vra?anje
          sve u svemu od 7300? do 7800? realno!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Čiča
            CBC Senator XXL
            • 14.12.2005
            • 1621
            • Beograd, Vidikovac

Ako licno uvozis auto onda jeste 50%, ali ako platis nekome ko se "bavi" time onda mozes da racunas sa svom dodatnim troskovima i 40%, pa i manje.

Naime "oni" koji to rade, imaju carinike, pa nacin da smanje po tabelama, pa kao udaran auto, pa kilometraze nafurane na gore...

Kada su meni dovozili auto, lik me je pitao hoces da u carisnkoj delkaraciji bude kao sto je auto na placu ili mozemo da uradimo "doradu" papira.

Posto sam pristao na doradu, ustedeo sam 300 eura...
            Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
            "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

Working...
            X