Savet u vezi zamene!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Hmm..pa ne znam, mozda imas neki prikljucak da prikacis kolor ekran..stvarno ne znam.. al nikad nissam video navigaciju na tom display-u kao sto je tvoj, zato mi i jeste bilo cudno.
    Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Nista se ne kaci, to znam pouzdano. Ima poznanik takvu navi u Passatu! Kaze da ga je u Italiji super sluzila!

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Evo ti link za istu navi:

http://www.mobile.de/SIDYG181LrVbuQYuhF ... 272339807&

@Driver Gt - Ko poredi Golf 4 i A6. Procitaj post od pocetka! Ti si taj koji je rekao "drtavi" Golf bez razloga! A i ne vici na forumu bez veze, pogotovu kad nisi dovoljno upucen!

Comment

• Darko
          CBC Senator XXL
          • 29.03.2005
          • 528
          • Beograd

A Bora se vidim podmladila jedno 100.000km... Jako lepo ako je stvarno istina.

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

Pa podmladili je malo hehe! Ja mislim da bi se neko upecao brzo da je presla 100k, ali pod uslovom da mi ne trazi servisnu! Tamo stoji zadnji servis u Belgiji na 150k km

Comment

• Darko
              CBC Senator XXL
              • 29.03.2005
              • 528
              • Beograd

No comment.

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Ma nisam ja skidao km! To su u Belgiji radili. Nije cak ni prodavac ovde! Moram da ispricam jednu anegdotu: Pre kupovine Bore, odem ja u Sabac da vidim neke aute i jednu Boru! 2002g, presla 45000km. Pitam za servisnu, a lik ce: "Pa nema, mnogo malo presla. Jos nista nije servisirano!"

Comment

• Driver_GT
                  CBC Senator XXL
                  • 04.07.2007
                  • 368
                  • Beograd

Da, ali gde je tu navigacija? Gde? Kako na tako mali ekran stane mapa? Ne ide mi u glavu to stvarno? Ja nisam rekao drtavi golf, nego samo je to ipak golf to sam rekao i rekao sam da za te pare moze auto vise klase da se kupi. Da se razumemo, i ja imam golfa2, to mi je bio prvi auto, ali daleko od toga da pricam da je najbolji i najsavrseniji kako vazi na balkanu.

P.S. Koja je poslednja cena za golfa? Zainteresovan sam, ali ozbiljno
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

I ja ne znam gde staje mapa! Samo znam da je 100% navigacija, da svuda na mobile.de pise Navi, da imam VW Navigation Cd! Mozda sexi glas neke dobre ribe prica gde da se vozi

Za cenu. Pa eto daj tog A6 i vodi na pice, pa ce zavrsimo poso!
                    Hoces Boru, presla samo 45000km!

Comment

• Djux
                      CBC Veteran
                      • 10.08.2007
                      • 133
                      • Zemun

Shto pa za navigaciju ti nije potreban kolor LCD od bar 10cm
                      Postoje mnoge varijante fabrickih navi. sistema sa manjim displejima kao za obican radio npr. Dovoljno ti je uneti ulicu, grad gde idesh i glasovne komande govore kuda treba ici,ana displeju ti izadje mozda samo poneka strelica i sl. Tako radi mercedesov auto pilot sistem npr. imao sam ga. U Srbiji je bezvredan,ali u EU moze dosta da pomogne.
                      Inece moje mishljenje sto se tice tog golfa je slicno tvom. To je samo golf, da bi se platio toliko. Jeste on dobar, opremljen,fino ide itd. ali sve preko 10.000eur za golfa 4 je bacanje para, mada je i to puno.

Comment

• iwcham1979
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2007
                        • 741
                        • Nis
                        • Seat Altea 2.0Tdi

Zvao me danas jedan! Hoce za 13600, ali bi placao preko racuna firme, i reko sam jok, samo suske da se nabrojim! Tu bi trebalo da se posle oporezuje itd..

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Jeste puno para,ali s obzirom da se za bar 13800 prodaje Golf 5 SDI go ko pistolj, mislim da nije beznadezno! Ja sam imao ponudu pre mesec-dva da menjam uz doplatu od 500e mog Golfa za Golfa 5 2004g 1.9Tdi 77kw sa celicnim felnama, manuelnom klimom, crnim bravama i lajsnama. Razmisljas se razmisljah i odustadoh. Navikosam na vise kw, ali mozda sam pogresio! Ali opet 77kw, man klima, nema ESP ko Golf vec samo ASR, nema tempomat, dobro ajd senzor za kisu da oprostim.... A opet, to je auto novije generacije!!!! Sve u svemu, da sam se menjao, nebi pogresio. Sto se nisam menjao, nisam pogresio! I ja vam potpisujem da bi Golf, da je sad "na ime" otisao za 12400 ko bela lala! Ali ljudi ne shvataju da kad kupe polovan auto za npr. 10000e, ustvari kupuju za 11000e. Mora se dodati oko 1000e za zastitu, servis... kad su Bore, Golf-ovi, Passat-i u pitanju, a verujem i druge marke! Ovaj Golf ce tesko otici samo zato sto je full servisiran. Vel servis ali ne samo to! I pahnovi novi, i gume nove (bile prve na njemu a 17-ce nisu jeftine uopste jeftine) Sve to dodajte na nekog Golfa od 10000e, pa da vidite!

Comment

• r1cer
                            CBC Senator XXL
                            • 22.01.2006
                            • 363
                            • Beograd

Obavezno odradi remapiranje(chip tuning što ga zovu) i onda ti se neće auto menjati tako brzo. Mada bi on trebao da ide sasvim pristojno ne znam kako si bio razočaran možda bi trebao da proveriš da li sve radi kako treba.

Comment

• iwcham1979
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2007
                              • 741
                              • Nis
                              • Seat Altea 2.0Tdi

Ma nisam razocaran uopste r1cer! Auto sam sad vozio 180km (3500rpm) iz Grcke laganica! Jednostavno mi se menja! I drugi kad bih uzeo, prodavao bih ga za godinu dana! Samo minije bilo jasno kako Bora ide 180km, na 3000rpm, sa 14kw manje! Ili drugacija transmisija + 200kg vise+ 4x4, ili sve to a Belgijanac Boru malo chip-chip

Comment

• r1cer
                                CBC Senator XXL
                                • 22.01.2006
                                • 363
                                • Beograd

Kolka mu god bila snaga uvek će ići 180 na istim obrtajima...

Comment

Working...
                                X