Re: Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
x3 jeste gadan, x6 i nije tako gadan.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
1. Alfu Breru su strucnjaci iz Skotskog muzeja modernih umetnosti izabrali u muzejsku postavku. Ko je gledao tu epizodu Top Gear-a sve mu je jasno. U konkurenciji su bili Audi TT, Mazda RX-7 i Alfa Romeo Brera.
2. Ja bi bas voleo da posedujem ovako nesto:
3. Veliki dizajnerski promasaj. 100 puta sam pokusao da nadjem nesto lepo na ovom automobilu, i nije mi uspelo:
X6 je vrh,a X1 i X3 su nam ruzni zato sto su naklonjeni zenskoj populaciji
uzelac X6 sluzi za sprdnju,kurcenje.....''terenac''a kupe,extra Pitaj neku devojku sta misli o X6 pa ces videti sta ce ti reci
Ne druzim se sa takvim devojkama
Salu na stranu, savrseno mi je jasno da "tome" sluzi, nego sam mislio na zaista upotrebljivu namenu.
Terenac koji ne moze po terenu, 4 vrata ali tako da pozadi mogu da sede samo deca. Potrosnja kao u kamiona....
Danasnji ''terenci'' su uglavnom za grad,gume su im za asvalt,a ne blato.....izdvajaju se Range Rover koji je odlican za sve puteve,G klasa,Toyota Land Cruiser,ostali onako.Zovu se terenci samo zato sto su veliki i imaju pogon na sva 4 tocka
svako ima svoje misljenje a o ukusima ne vredi raspravljati. ovde je tema dizajnerski promasaji po vasem misljenju, sve ostalo se brise. otvorite temu, koliko je sta upotrebljivo pa tamo nastavite.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment