Nislije, pomoc! Zatamnjivanje stakala!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Nislije, pomoc! Zatamnjivanje stakala!

Znate li gde u Nisu mogu da se kvalitetno zatamne stakla, i sasiju presvlake od eko koze! Moze i Paracin, Razanj, Krusevac, Cuprija, samo da nije bas daleko od Aleksinca!
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Dosta mojih drugova je radilo zatamnjivanje u Cicevcu (na izlasku sa auto-puta NI-BG prema Krusevcu). Kad nahvatam nekog od njih na MSN-u, pitacu za broj, ali mozes da okrenes 988, nema ih garant 2 u Cicevac

Oko 100e je bilo prosle godine i bilo je extra zatamnjeno. Sigurno si primetio onaj E46 nabudzeni (NI 100-001) crn, njemu je radio taj lik, jos par takvih BMW-a je isto odradio. Svi kazu da je on najbolji u okolini i svi imaju losa iskustva sa ostalima u Nisu.

Za eko kozu za kola neznam stvarno ko radi po nisu...na vrh mi jezika gde sam video to, ali ne mogu sad da se setim.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Hvala brabus, sri! Pozvacu i glass service, da vidim sta ce oni da kazu! Znam samo da su Lumar dobre! Za ostale pojma nemam. Glass radi JOHNSON WINDOW FILMS, predpostavljam da su i one dobre! A i vidim da oni daju garanciju! Primetio onaj E46, i stvarno dobro izgleda!

Comment

• daki_bmw
          CBC Član
          • 22.09.2008
          • 17
          • Srbija

Da ne otvaram novu temu... Dakle, zatamnjivanje auto stakala u Nišu... Da li neko ima iskustva sa ovom firmom: AutoGlass(co.rs)? Hvala!

Comment

• daki_bmw
            CBC Član
            • 22.09.2008
            • 17
            • Srbija

Hajde da ponovim pitanje, možda se sada nadje neko ko je imao iskustvo sa ovom firmom?

Comment

Working...
            X