U delu o predstavljanju,predstavio sam auto koji trenutno vozim.Citajuci na mnogim sajtovima(i na ovom forumu) stekao sam utisak da laguna nije los auto ali da pravi probleme jer uvek neka sitnica zeza.Kod mene na autu nije bilo vecih problema,ali ja ne volim da bilo sta fali pa me sve sto malo odskace od pravilnog funkcionisanja,nervira.Zato sam i pitao u dosta tema o resavanju nekih problemcica.
E sad,ajde jedno bas glupo pitanje:gde se kod lagune karavan sipa tecnost za prskanje zadnjeg stakla?
2.da li neko ima knjizicu ili zna gde mogu da nabavim istu(po mogucnosti na nemackom jeziku) za lagunu?
El.prekidac retrovizora nece ulevo da pomera.Da li je u ptanju kontakt ili moze da se pokvari nesto jer u svim ostalim pravcima se normalno pomeraju retrovizori?
Kako koji problem budem imao,a i informaciju,postovacu ovde.
E sad,ajde jedno bas glupo pitanje:gde se kod lagune karavan sipa tecnost za prskanje zadnjeg stakla?
2.da li neko ima knjizicu ili zna gde mogu da nabavim istu(po mogucnosti na nemackom jeziku) za lagunu?
El.prekidac retrovizora nece ulevo da pomera.Da li je u ptanju kontakt ili moze da se pokvari nesto jer u svim ostalim pravcima se normalno pomeraju retrovizori?
Kako koji problem budem imao,a i informaciju,postovacu ovde.
Comment