Cini mi se da ce najpre biti da necu uzeti od opreme ono sto moze kasnije da se dokupi i naknadno ugradi ali zato u startu snazniji motor!
Snazniji motor Vs. oprema
Collapse
X
-
I jare i pare...?
Sto se mene licno tice ja bih birao slabiji motor u full opremi (ako bas tako biramo)
Za neke moje potrebe prednost dajem opremi, auto vozim 95% po gradu i jednom godisnje odem na more. Po gradu predjem 20-25kkm godisnje i komfor mi je na prvom mestu.
Znaci:
klima (ne mora auto), abs, esp, grejanje retrovizora i stakala, grejanje sedista, al felne, metalik boja, 4/5 vrata, podesavanje sedista i volana bi bilo osnovno sto mora da ima kad kupujes novi auto, a ne bih se bunio ni za senzore za svetlo i kisu, tempomat, navigaciju i ostale sitnice...koje zivot cine lepsimpozdrav
Comment
-
-
Re: Snazniji motor Vs. oprema
Snazniji motor je skuplji za registraciju i kroz troskove goriva zato bi ja sa niskim budzetom uzeo auto sa vise opreme.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Da li si razmisljao o nekom japancu?!?
Oni u principu imaju od opreme sve sto ti treba, a pritom i sasvim pouzdane i relativno jake motore.
Ne zelim da ovo ispadne kao favorizovanje nekog brenda i tome sl., samo pricam iz iskustva i dajem predlog.
A inace, gledaj ti da nadjes lepo odrzavan auto i u dobrom stanju, pusti felne i sminku, to mozes i kasnije, a ako uzmes "krsa", "ostavices" i felne i spojlere, kod mehanicara.
Comment
-
-
Originally posted by zverkoOriginally posted by tepSIJA... senzor ovdje, senzor ondje, ne mozes ni mirom vozit da te neke lampice ne ********ju bez obzira jel novo ili starije , polovno i li sslicno...
od svih cuda elektronike jedino hvala kazem ABS-u , ostalo macku o rep.
hehe ma cini ti se, govorim uopsteno. Za Alfu ne znam puno, niti je vozao, niti servisirao, nit je ko u familiji imao ili slicno... znam samo da na otvorenoj cesti guram ispred sebe AR 166 2.4 neki JTD motor, u bilo kojoj brzini
btw "zvrle" i "Johnny B lude" su napisali odlicne komentare oko vrste auta i trosk odrzavanja...Opet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
Comment
-
-
manuelnu klimu, koja isto lepo hladi kao i ona digitalna
sve klime u autu su btw, digitalne i to oduvek vec 50tak godina.
rade samo u on/off rezimu i nikako drugacije.
ako se misli na sarene lampice, za samo hladjenje i rad klima sistema je potpuno irelevantno pitanje.
za rad klime je nuzan presostat(i) a lampice su cist kozmeticki visak ...
i te "digitalne" lampice takodje
mozemo u sobu o klimama, ipak ovo je CB forum a tu cinjenice jesu vaznevolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by markofpiMeni je vazno i jedno i drugo tj. zelim i jedno i drugo!
Hteo sam da vidim samo kako vi razmisljate, a sto se auta tice tu su ceed, octavia i astra. Evo konkretan primer: ceed sa 'dugmicima' i motorom od 1.4l sa 109ks Vs. isti sa manje 'dugmica' ali sa srcem 1.6 CRDi sa 115ks!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment