Sitno cukanje-koliko ce da me oderu_

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Sitno cukanje-koliko ce da me oderu_

Grrr mrzim ovakve gluposti ali i to se desava, elem kada sam danas izlazio sa parkinga (bocno parkiran uz kolovoz) pogledam naravno sve po PS-u i vidim kako mi se priblizava Loagan i covek staje, logicno pomislim da staje meni da izadjem i ja krenem, kad ono medjutim, zakacimo se i jbg. Na Meganu (gazdinom) u principu nista mala ogrebotina na braniku i to je to, a na Loganu krilo zakaceno i to je. Taman pomislih uhh po zakonu sam kriv ali cu ti piiiiiiip sve po spisku sto me navuce, ali vidim svesteno lice nema razloga da to uradi iskuliram tu izvinem se coveku, on pita jer nije problem da pozovemo policiju posto auto ima kasko i tako i bi.

Koliko da ocekujem kaznu i da li ima mogucnosti da to izdelim na rate?
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

• BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Na parking zonama vaze zakoni o povecanoj paznji gde nema krivaca, solidarno su krivi svi ucesnici u udesu.

Toliko o EU, verujem da vazi i kod nas.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

mog kuma su za cukanje odrali sa 20 000 din kazne + 1000 din troskovi prekrsajnog postupka. ali to nije bilo na parkingu nego u saobracaju, iz bocne ulice izasao na liniju preglednosti malo posle znaka stop, morao je malo da izviri jer se sa mesta gde je znak apsolutno nista ne vidi iza coska jer je na cosku kuca a znak uvucen u ulicu, kao da je postavljen dok tu nije bilo kuce. i udari ga klinac koji se zaleteo glavnom ulicom i jos su napisali da je moj kum udario njega sto se vidi na kolima da nije tako

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Originally posted by BOOST
        Na parking zonama vaze zakoni o povecanoj paznji gde nema krivaca, solidarno su krivi svi ucesnici u udesu.

Toliko o EU, verujem da vazi i kod nas.
        Koliko ja znam kod nas toga nema, neka me neko ispravi ako gresim, ali u mom slucaju nije ni vazno posto sam bio parkiran jednosmernoj ulici (parkiranje sa strane, obelezeno, dozvoljeno, naplacuje se parking itd) znaci samo bocno uz kolovoz. Ne znam sta da mislim imao sam pre nekoliko godina nesto slicno tada je bilo oko 3000 din koliko se secam. Ako je neko imao iskustvo neka pise. Znam da je to moglo da se resi dogovorom, steta nije veca od 20-30E ali covek ima kasko i jasno mi je da nije hteo da se zeza uostalom verovatno je to crkvin auto sluzbeni
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• miroslavm
          CBC Senator
          • 13.02.2007
          • 208
          • Beograd, Zvezdara

ovo nije čukanje na parkingu-jedan je već bio učesnik u saobraćaju, a drugi, čim je napustio parking mesto,u nameri da se uključi, postao je i on. Ali ne verujem da će nešto biti dramatično, sitna šteta, mali prekršaj

Comment

• dandy
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 513
            • Bijeljina-Beograd Medakovic

nisam bas 100% siguran,za krivicu u svemu tome, ali znam sigurno da i poslije izlaska policije i pravljenja zapisnika moze da se izvrsi takozvani dogovor stranaka i da se ne pokrese policijski postupak,,,,njemu je bitno samo da ima zapisnik sa mjesta nesrece, a na tebi je da odesh u policijsku stanicu koja je pravila zapisnik i da se raspitas kod njih tacno kako to felcera, onda se cujes sa popom i rijesite to......

Comment

• Vladd
              CBC Senator XXL
              • 09.07.2006
              • 581
              • NBG

Nisi trebao da sacekas policiju, vec da se dogovoris. Ovako, oko 12500 din za dolazak patrole, plus neka sitna kazna za prekrsaj. A moze i njegovo (kasko) osigurnje da te tuzi parnicno, za naknadu nastale stete.
              On je kasko mogao da zavrsi i bez tebe, samo sa patrolom i "nepoznatim" pociniocem..

Rate su moguce u dogovoru sa sudijom, sa ili bez potvrde o primanjima..

Ovo je "najgora" varijanta, koja moze da se dogodi, a ne mora, takav nam sistem, mozda im je lakse sve od osiguranja da uzmu, zavisi od zapisnika i procedure za koju su se odlucili..

Poz.

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Ma, njegovo osiguranje moze da ti pljune pod prozor, zato imas obavezno osiguranje od autoodgovornosti. Sleduje te kazna a zavisi od dobre volje sudije, 5-30K din.
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Vladd
                  Ovako, oko 12500 din za dolazak patrole,
                  Gde si nasao ovaj cenovnik?????
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vladd
                    CBC Senator XXL
                    • 09.07.2006
                    • 581
                    • NBG

Saopstili mi na "licu mesta" , naravno posto ih nisam ja zvao, rekao sam da to rasprave sa onim ko je okretao njihov broj..
                    500din im je neka tarifa za "pokretanje postupka..."
                    Svasta sam im rekao..nije za forum..i nije za preporuku

Poz.

Sada placam, njima kaznu 3000 plus doticnih 500, za prekoracenje, ako dodje do suda, dodace mi sudske troskove plus neki doprinos za neke skole....

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Mora da je one pandurske kerove, posto su ovi coskari (cipelici) i saobracajci sve naucili samim rodjenjem i u tom trenutku prestali da uce..
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                      X