Drugar zapeo da chipuje 1.9 Sdi, pa me pitao malo pre sta moze da izvuce?! Predpostavljam da ne mnogo, al ajd da pitam! Na koliko kw moze ovo da ide posle tuninga! Za motor verovatno nema opasnosti jer je 50kw malo za 1.9 i onako!? I koliko bi to kostalo, mada iskreno ne vidim poentu, ali obecao sam da pitam!
Golf 4 Sdi Chip Tuning
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne isplati se , mnogo malo nicega za mnogo necega (para)Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
imam ja frenda koji je "chipovao" G4 SDI. ide isto brzo, samo drugaciji odziv na gas ima i sada cadi duplo vise i kako on kaze vise mu trosi sada.
Drugaru reci da je to suluda ideja i bespotrebno bacanje para, moje misljenjeOpet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
Comment
-
-
Momak iz grada je chip-ovao novog Pola TD(I) i dobio je vrlo malo...vecu potrosnju za 1-1.5L i masinu koja ce da traje manje..
Tek mogu da zamislim sta bi dobio sa SDI...NISTA ! To je mrtav motor i nista mu nemoze pomoci..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Comment