...peshacki prelaz ispod Panchevachkog mosta???
TRACH ILI ISTINA...
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pa to se radi vec par meseci po celom BG.
Konkretan dokaz za jaci prkrsaj, nema vrdanja i sve prolazi ili mandatno (7 dana) ili kod sudije.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Sto bi se krili kad to obicno rade u civilu, a onda jave radio vezom patroli koja je 100-njak metara dalje i stvar resena, bar tako je ovde u SD-u.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
cekaj sta pesaci nemaju pravo na hodanje
ja sam inace rodom iz hrvatske mali gradic, Daruvar , tamo je saobracaj na nivou da covek jednostavno nemoze da veruje , jeste u gradu zivi jako puno starijih ljudi ali kako se ljudi drze pravila nesto stvarno za cudjenje ...
ako prelazis ulicu na pesackom prelazu ,neces cekati duze od 5 sekundi da ti neko stane da predjes preko ulice , sve i jedan auto OBAVEZNO staje da propusti pesaka ...
@jevtic
najgluplji komentar koi si ikada napisao
zamisli neko od tvoih ide negde peske a neko nestane ...
pa onda lupi tako nesto ka sto si napisao i pricaj o nepravdi
Comment
-
-
Nije postavljena kamera nego je kod samog pesackog jedan u civilu i drzi poveci fotoaparat. Svaki dan prolazim tu i video sam ga vise puta. Par puta je pokazao znacku onima koji tu zaustave kola i mahnuo im rukom da se sklone. 20m od njega, kod onog vulkanizera, je patrola koja zaustavlja.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment