jevtic a ti sledeci put ubaci nesto ovako " ", da neki lakse provale na sta si konkretno mislio. Ima onih koji ne razumeju engleski humor, pa shodno tome ni nasu srpsku salu.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
znas kako nasi matori kazu u svakoj sali ima istine ...
koliko je takvih koi nece da stanu , umalo da pregaze nekoga , pa se smeju naveliko , pogotovo ako je neko sa njima u vozilu , pa jos kazu , vidi s..... kako se uplasio ...\
sa time da se neko pregazi , veruj ja se nebi ni salio na takav racun ... verujm ni ti ...
ortak bas tuda prolazio rano ujutro nesto i video lika da ga snima ali mislio da je to za jutarnji program,i ****** mahao mu al pritom je naravno isekao grupu pesaka na pesackom i posle 50 m mahne patrola njemu i pisali mu prijavu da se javi sudiji.
pesaci su dosadni, pesaci su spori, zato ih obori....
zezam se, ali pesaci su takva nedotavna bagra i marva da je to chudo! pola od njih nikada nije vozila, i nema pojma koliko treba vozilu da se zaustavi, i samo piche preko pesackog....procena im je losa, pa posle kuku lele... najjaci su oni koji vide da u oba smera idem samo ja (tj nema drugih vozila) i bas se namerace da im stanem......pa sacekaj 3 sekunde majku mu, lakse je tebi da se zaustavis nego meni.... i kad vec stanem, nemoj prelaziti ulicu prvom...ubaci u trecu, ubrzaj malo!
a kako hodaju po ulici to je posebna prica - i jos te nesto gledaju popreko! mrdni malo levo ili desno, dovoljno je sto moram da pazim da ne zakachim tri juga, peglicu ficu i X5 koji su "propisno" parkirani, nego mi jos fali dvonozac koji misli da je oslobodio Cacak, BG, NS....
kultura pesaka je na nizem nivou nego nas sto vozimo......
a za bicikliste bih uveo dozvolu, i obavezne provere vestina i sposobnosti svakih 6 meseci......najjaci su oni sto shtipaljkama zakacinju nogavice od pantalona
o skuterima i rolerima dzaba da pricam
a kod nas se zna, vozac je uvek kriv!
Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...
meni to snimanje nije problem, inace u srednjoj skoli su nas vodili u 29-ti da vidimo kako funkcionise jedna policijska stanica, demonstrirali su nam kako rade kamere koje snimaju po centru grada, zumirali su momka koji je prelazio ulicu u srpskih vladara kod slavije i pratili ga kamerom jedno 50 metara pri cemu sam mogao da mu prebrojim sve pore na licu...
izvinjavam se za off
Zavisi kao nesto od ugla gde si slikan, tj.kao lose prikazuje polozaj.Generalno to je kerov *****, al ako moze pomoci pri izvlacenju dobro je.Glavna caka je da te ne zeza ako si malo branikom naisao, jer su jednog drugara upravo zato napisali kaznu, stao je pesaku ali je bio bukvalno na sredini pesaka.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment