Fial Stilo-kako resiti muziku?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Fial Stilo-kako resiti muziku?

Skoro sam otvorio temu za kupovinu drugog auta za nekih 7,8000e, i dosao sam do zakljucka da je ubedljivi best buy stilo.. i definitivno sam se odlucio za njega. Ono sto mi predstavlja problem jeste muzika..kao sto znate, vecina novih automobila ima nebicne oblike za svoje head unite, tj playere, a meni predstavlja problem sto ako mi recimo upadne (a vidjao sam par) xtra ocuvan primerak sa manjom kilometrazom, za manje pare ali sa kasetofonom! E sad, znam da postoji varijanta da ugradim fabricki cd player ali on ima 3 velike mane-skup je, i ono meni najbitnije ne cita mp3 i nema izlaz za pojacalo da mogu da nakacim neki woofercic.. Fabricki mp3 cita jedino navigacioni sistem, a cenu u delti ili tako negde ne smem ni da pitam, verovatno nije ispod 700, 800e, a to mi je stvarno mnogo zarad muzike..
    Znaci pitanje glasi da li neko ima neko resenje (sem pravljenja one odvratne maske)? Da li ista drugo moze nekako da se zbudzi? Recimo stavim player u kasetu za odlaganje stvari kod suvozaca, ili tako nesto? ja sam ostao stvarno bez ideja, i to je stvar koja me definitivno najvise koci, a muzika mi je prilicno bitna stavka..
    Alfa Romeo 147 1.9JTD

Imas adapter za 1DIN muziku... oko 1.500 din u Delti...

Comment

• naztee
      CBC Član
      • 16.08.2007
      • 23
      • Sarajevo, BiH

Kao sto ti rece Vlada, maska/adapter za ugradnju standardnog 1 DIN HU-a, stim da kad budes kupovao HU, samo nadji neki koji ti se lijepo uklapa u osvjetljenje instrument table i gotova stvar.
      Ne moras praviti nista, nisi ti jedini sa tim problemom. Samo kada budes kupovao, nadji pravu nijansu boje maske da ti se lijepo uklopi u okolinu.
      BTW skoro svi playeri, pa i oni "originalni" su 1DIN standardni, kada gledas od ozada, samo je maska drukcija, tj. integrisana.
      Rjesenja iPod ili nesto slicno + kaseta adapter molim te preskoci
      Renault Clio 2 ph1 1.6 16V Initiale Paris [MFY 2000] LPG ACR1
      Opel Vectra A 2.0i CD [MFY 1989] LPG

Comment

• Driver_GT
        CBC Senator XXL
        • 04.07.2007
        • 368
        • Beograd

Sta je konkretno taj adapter?
        Jel to izgleda ovako nekako onda?

Ako je to to, zato sam i pitao dal postoji neka varijanta sem ove, ruzno mi mnogo, nekako ogoljeno
        Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• iwcham1979
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2007
          • 741
          • Nis
          • Seat Altea 2.0Tdi

Da ne pocinjem novu temu bez veze! Jel ima pomoci za mene? Onaj fabricki Cd u Golf-u takodje nece mp3! Ima cd-changer za 6 diska fabricki u gepeku? Moze li on da se zameni ili?

@Driver_GT: Mnogo ruzno izgleda. Bolje slusaj audio!

Comment

• bakara
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2005
            • 977
            • nBGd

Naravno da ruzno izgleda zato covek i ne bi da vadi fabricki radio.

LM, taj radio u stilu ima ulaze samo ti treba neko ko ce povezati neki mp3 plejer na ulaz tog radia, naravno mora imati semu i znati raspored pinova, i posle to sve lepo spakovati u onu ogromnu kasetu.

Ja jos uvek nisam nasao nekoga ko ima volje da se pozabavi tim problemom a fabricki radio necu vaditi.
            pozdrav

Comment

@ Driver GT

Ne, ne izgleda kao onaj na sliKi. Ili onda ima vise modela.

Svojevremeno sam hteo da menjam muziku i ja. Samo, ja htedoh da stavim 2 DIN HU. Narucio sam adapter u Delti, a kada je stigao, ispostavilo se da se radi o 1 DIN modelu.

Ralzlika u odnosu na ovaj koji si ti prikazao je u tome sto HU nije na sredini samog adaptera vec na njegovoj gornjoj strani. Ispod HU se nalazi polica za odlaganje sitnica.

Ne znam da li su prodali taj adapter... Mozes da odes i pogledas ga...

Comment

• Driver_GT
                CBC Senator XXL
                • 04.07.2007
                • 368
                • Beograd

OK, pogledacu u delti.. Najgora varijanta jos ako mi upadne model sa kasetom..nadam se da nece..
                Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

Working...
                X