Skoro sam otvorio temu za kupovinu drugog auta za nekih 7,8000e, i dosao sam do zakljucka da je ubedljivi best buy stilo.. i definitivno sam se odlucio za njega. Ono sto mi predstavlja problem jeste muzika..kao sto znate, vecina novih automobila ima nebicne oblike za svoje head unite, tj playere, a meni predstavlja problem sto ako mi recimo upadne (a vidjao sam par) xtra ocuvan primerak sa manjom kilometrazom, za manje pare ali sa kasetofonom! E sad, znam da postoji varijanta da ugradim fabricki cd player ali on ima 3 velike mane-skup je, i ono meni najbitnije ne cita mp3 i nema izlaz za pojacalo da mogu da nakacim neki woofercic.. Fabricki mp3 cita jedino navigacioni sistem, a cenu u delti ili tako negde ne smem ni da pitam, verovatno nije ispod 700, 800e, a to mi je stvarno mnogo zarad muzike..
Znaci pitanje glasi da li neko ima neko resenje (sem pravljenja one odvratne maske)? Da li ista drugo moze nekako da se zbudzi? Recimo stavim player u kasetu za odlaganje stvari kod suvozaca, ili tako nesto? ja sam ostao stvarno bez ideja, i to je stvar koja me definitivno najvise koci, a muzika mi je prilicno bitna stavka..
Znaci pitanje glasi da li neko ima neko resenje (sem pravljenja one odvratne maske)? Da li ista drugo moze nekako da se zbudzi? Recimo stavim player u kasetu za odlaganje stvari kod suvozaca, ili tako nesto? ja sam ostao stvarno bez ideja, i to je stvar koja me definitivno najvise koci, a muzika mi je prilicno bitna stavka..
Comment