Golf 2.8 v6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Golf 2.8 v6

Jel zna neko koliko trosi Golf 4 4-motion 2.8 v6 150kw u praksi, i koliko kosta registracija za njega!? Takodje, kako se pokazao ovaj motor? Slabosti, tj. na sta treba obratiti paznju?
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Trosi izmedju 15 i 20l u gradu, zavisi kako ga vozis. Bio sam do Bora s njim, vozio me vlasnik, i tad sam video sta taj auto moze, ide neverovatno dobro. Lik ga je prodao relativno brzo, zato sto je bio nelegalan, tako da ne mogu da ti kazem nista o kvalitetu iz prve ruke. Inace, te sestake ne prati neka dobra reputacija, jos iz VR6 modela. U cetvorku su isli VR6 motori sa 24v, koji se ako se ne varam nisu ugradjvali ni u jedan drugi model posle njega, jer ih je VW izbacio iz upotrebe.

Registracija je oko 500 evra.

BTW. Nikada nebih dao 10500 evra za bilo koj Golf 4, a kamo li za 6 godina star V6 koji retko ko hoce.

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

:shock Bolest. Pitao umesto prijatelja! Mnooogo je to, i za registraciju, a i potrosnja! Ja sam mislio da je oko 12l bar, posto je ipak noviji motor od vr6 u pitanju! Dali bi oni njega i za 8500e, uz cenkanje! To stoji na placu boga pitaj od kad!

Comment

• r1cer
        CBC Senator XXL
        • 22.01.2006
        • 363
        • Beograd

To je i dalje vr6 motor ali ga više tako ne obeležavaju. Po meni mnogo skup motor(potrošnja, registracija) za ono što pruža.

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Necu da tvrdim ali registracija prelazi sigurno 600 evra,inace mogu slobodno da ti kazem da od tog motora nemoj ocekivati neki preterani bum jer nije nista specijalno! Za svoju kubikazu i snagu ide=0
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Trosi usrano puno , da je neki auto pa onda i nema veze ali za gnojfa preterano, neuklapa se u ekonomski profil nikako...
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

Zvali smo ja i drugar da vidimo za cenu. 10000e, a registracija kosta ravno 58220din sa tablicama i saobracajnom

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Ja ga probao i........ide do bola, pa ona koža na sedištima, pa 4 motion, pa...........
                Mada istina je da registracija previše košta, a potrošnja se kako sam video na kompu kre?e prose?nih 12-14 litara(grad).Na otvorenom sam uspeo da ga vozim sa potrošnjom od 8 litara/100km.Napominjem da nisam maltretirao auto i da su ovo cifre sa oko polovine snage!
                Da imam novaca(za registraciju, održavanje i gorivo) ovo bi definitivno bio moj auto!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• iwcham1979
                  CBC Senator XXL
                  • 17.07.2007
                  • 741
                  • Nis
                  • Seat Altea 2.0Tdi

Uf, sto je dobar! Da sam prodao Golfa, ili da je Bora moja, da je trampim, ja i Tetak bi sad u Cacku vukli slamcicu za ovog Golfa!

Comment

• miroslavm
                    CBC Senator
                    • 13.02.2007
                    • 208
                    • Beograd, Zvezdara

Originally posted by iwcham1979
                    :shock Bolest. Pitao umesto prijatelja! Mnooogo je to, i za registraciju, a i potrosnja! Ja sam mislio da je oko 12l bar, posto je ipak noviji motor od vr6 u pitanju! Dali bi oni njega i za 8500e, uz cenkanje! To stoji na placu boga pitaj od kad!
                    Pa kad je džek i hoće takav motor nek se otvori i za potrošnju i registraciju. Inače kombinacija je smešna, takva mašina na laganom autiću ga srazmerno brzo rastura. Štedljiva vožnja? Onda treba uzeti običnog golfa ,za manje pare, a ko voli zveri nek uzme ljudski auto

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Lagan autic od preko tone i po! A i ne znam koliko puta treba da se ponavljamo. Nema dobrog Golfa 4 2002g bez 10000e Nece se razbiti, sigurno! To je smesno! Cak se ni Golfovi 3 VR6 nisu jos razbili! Ovaj Golf samo spolja moze da lici na nekog SDI, ali kad se zagleda sasija i sve ostalo to su 2 razlicita sveta!

Comment

• Darko
                        CBC Senator XXL
                        • 29.03.2005
                        • 528
                        • Beograd

Odgovori na pitanja su koliko vidim dobijeni i da se ovo ne bi pretvorilo u jos jednu od milijardi offtopic tema vezanih za Golf IV ovde ide lock.

Comment

Working...
                        X