Farbanje auta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Farbanje auta

Treba da ofarbam auto, koji je raskupusan totalno, u srpic gitu je, nema signalizacije nikakve itd. Takvog moram da ga odvezem ili sta vec do Zemuna od MML-a. Mislio sam da napravim varijnatu sa slepanjem, iscimam nekog ortaka, nakacim auto na njegov sajlom ili krutom vezom, okacim trougao na moj i polako zaustavnom trakom do Zemuna. Da li mogu to da izvedem na ovaj nacin ili ipak moram drugacije?
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

U principu ne sme da se shlepa auto na auto putu morash kroz grad.Ali ako imash stakla i mozhe da se upali auto.Lepo ga vozi po danu do zemuna a jedan ortak neka bude ispred tebe i jedan eventualno iza i polako.Nece biti problema nekih!

I love my

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

Uhh bre, da meni to treba gde da nadjem dva ortaka koji su spremni da pomognu?
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zemunac72
        CBC Veteran
        • 08.12.2006
        • 154
        • zemun

gde farbas auto u zemunu?kod stoleta bugarina? ja sam farbar i sto puta sam terao raskupusan auto do komore.nista se nesekiraj,zakaci ga na stanglu i pun gas na bezobrazno. ko ce da te dira na auto putu!!?? nemoj samo da ides zutom trakom i 20 na sat. nadji nekog iskusnog za slepanje i gas

Comment

• Aki
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2006
          • 1133
          • Beograd
          • Yugo 1603, Yugo 1301

Nije nikakav prob da nadjem dva ortaka, mogu i povorku da organizujem, nego... Nemam stakla, da imam, nakacio bih branike, pa lagano. U principu mogu i kroz grad, ali je to teza varijanta... ako moram, onda cu. Auto farbam kod ortakovog kucnog prijatelja, komora se iznajmljuje i idem samo da se presprica, jer je sve spremljeno, vozim ga kuci isti dan. Da uzmemo varijantu da idem kroz grad, da nakacim auto na sajlu, da me neko slepa i da okacim trougao na gepek, jel tako ne bih imao problema?
          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
          - Lousie Smith

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Ne vidim razlog sto bi te neko dirao ako ste propisno obelezeni.
            Bolje ti je idi kroz grad...
            Ja sam par puta slepovao drugare i po autoputu...vozis 100-110 kao i ostali i niko i ne izvali da se vucete
            Power of dreams !!!

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

Okacicu branik, stopke nazad i trokut i vozim, boli me... Samo da smislim kome kacigu da uzmem, da me ne ubije vetar...
              - Lousie Smith

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ali ako te zaustave na auto putu, nema vadjenja crkao mi je auto...
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Aki
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2006
                  • 1133
                  • Beograd
                  • Yugo 1603, Yugo 1301

Krutom vezom je dozvoljeno slepanje i po auto putu koliko znam, a i ortaci su probali skoro. Onda cu da nadjem krutu vezu, pa okacim auto za kombi i do Zemuna.
                  - Lousie Smith

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Onda ti je lakse u kombi...
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• HotDog
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 965
                      • BSG 75 (011)

Originally posted by AkiMan
                      Krutom vezom je dozvoljeno slepanje i po auto putu koliko znam, a i ortaci su probali skoro. Onda cu da nadjem krutu vezu, pa okacim auto za kombi i do Zemuna.
                      greska, samo ako se zateknes u problemu na samom auto putu, i to do prvog izlaska sa istog.

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

Hm, deluje mi da nemam uopste neki izbor, tako da moracu da se snadjem onda...
                        - Lousie Smith

Comment

• Aki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2006
                          • 1133
                          • Beograd
                          • Yugo 1603, Yugo 1301

Eh, sada Zemun pada u vodu...
                          Treba mi preporuka za komoru za farbanje auta, sto bilize MML-u. Svaka pomoc dobrodosla i sto pre, jer je lik koji je trebao u Zemunu da mi je iznajmi zapalio na more... Znaci imam majstora, samo komora. Sutra cu da procunjam sam, ali ako neko zna slucajno nesto...
                          - Lousie Smith

Comment

• zemunac72
                            CBC Veteran
                            • 08.12.2006
                            • 154
                            • zemun

ac stojanovis u zemunu izdaje kabinu za spricanje.stole bugarin na altini isto tako,vujke limar na altini.....
                            imas komora koliko hoces

Comment

• Aki
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2006
                              • 1133
                              • Beograd
                              • Yugo 1603, Yugo 1301

Bacio sam malo pogled na oglase, videh da ima... Ne znam jel tu treba da obratim paznju na nesto osim na cenu?
                              - Lousie Smith

Comment

Working...
                              X