slusaj ti batko nemoj da diraz big mazija,nemoj da ti nadjem sad slikice da vidis kako izgleda taj model kad se sredi malo...
red box koji promer rupa:
4x114,3ili
5x114,3?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
e voki nemam vremena sada ..a ti ljubo vidi da nadjes distancere ilikako se vec kod nas zovu pa mozes da puknes felne(tezina felne 15 cola oko 5kg)
sta je ovaj napisao mazda 121...jel ono nije 323?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
MIslim ja o tome vec neko vreme, bas mi trebaju 15-ice, ako mozes sliku bilo bi super, koliki je offset na toj felni posto je meni na ovim celicnim 52mm, a sve sto sam gledao ovde, naravno da nisu original mazdine(koje su 300e komad), su mnogo manje, nasao sam neke sa 42mm i one bi mi pasovale fino(mislim svidjaju mi se) a i auto se da mi lezi sire za taj ofset. Ali za original Mazdine sam pre zainteresovan pogotov ako je cena drugarska .
These are the MazdaSpeed Enkei (produced under the "Racing Hart" brand ) rims, 5/114.3 lug pattern only.
You will need the corresponding center caps: B33M-37-190 (which are REALLY expensive!)
Comment