Mercedes-Benz W123CE Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Vidi Driver_GT, niko te nije napao. Rekao sam samo logiku koja stoji iza razmisljanja ljudi koji se odlucuju za kupovinu takvog auta, bez obzira koja je marka u pitanju. Barem na ovom forumu imas gomilu takvih slucajeva.

Druga stvar koju si prevideo je da ja tvoju logiku nisam nazvao iskrivljenom iz najprostijeg razloga jer se i sam njom rukovodim, posto odgovara nekom mom sadasnjem stanju. Kada jednom budem mogao da priustim zadovoljstvo kupovine nekog klasika, to cu i da uradim, a do tada mi takve stvari nece padati napamet.

Poredjenja auta koi ce postati klasik i ovih "mali milion" su besmislena, jer nisu u istom kosu...

A i zasto shvatas sve kao rush....opusti se malo, niko ovde ne ratuje

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

123 kupe je vec sada klasika i uziva kultni status koji se samo moze povecati narednih godina

Comment

• Driver_GT
        CBC Senator XXL
        • 04.07.2007
        • 368
        • Beograd

Ok, onda sam ja pogresno skapirao.. Stvarno nisam imao losu nameru UOPSTE kad sam pomenuo to..samo sam rekao moze kupiti novije za te pare..
        Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

Odakle to ja znam?
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

myokis@ uzimaj to ako je u iole dobrom stanju,u pravu si potpuno kad kazes da je stanje auta najbitnije,ovaj auto je jednostavno klasika

Comment

• scarab26
              CBC Senator XXL
              • 27.09.2006
              • 353
              • bgd

i ja se lozim na 123 coupe. kad bih je kupovao to bi bilo ne za voznju vec za cuvanje, a posebno bi trazio sledece elemente:
              -original felne
              -metalik boja i enterijer koji je u skladu tipa zelena metalik i unutra neka zelenkasta koza 100% ocuvan
              -klima
              -bez plina ili sa plinom koji nije mnogo ostetio limariju
              -motor obavezno original, nebitno koji
              -el.podizaci, mada mislim da je to standard
              -limarija perfektna

gledao sam pre 3-4 godine nekog zelenog na niske table, a bio je u BG-u, motor 280, imao plin i davao ga je za 2 soma eur

Comment

• Dren
                CBC Senator XXL
                • 24.08.2005
                • 1068
                • Sarajevo

Suti, nek' sav problem bude u tome...

Bolje da ga nisi kupio, nego da jesi, pa jos problema, i sa parama i sa sekiracijom...

A on nek' ga i dalje prodaje za 2900 fiksno... Jos ce on tebe nazvati... Ali onda ti budi pametniji, pa mu to dobro "iskoriguj"...

Comment

• Djux
                  CBC Veteran
                  • 10.08.2007
                  • 133
                  • Zemun

Originally posted by myokis
                  Originally posted by scarab26
                  i ja se lozim na 123 coupe. kad bih je kupovao to bi bilo ne za voznju vec za cuvanje, a posebno bi trazio sledece elemente:
                  -original felne
                  -metalik boja i enterijer koji je u skladu tipa zelena metalik i unutra neka zelenkasta koza 100% ocuvan
                  -klima
                  -bez plina ili sa plinom koji nije mnogo ostetio limariju
                  -motor obavezno original, nebitno koji
                  -el.podizaci, mada mislim da je to standard
                  -limarija perfektna

gledao sam pre 3-4 godine nekog zelenog na niske table, a bio je u BG-u, motor 280, imao plin i davao ga je za 2 soma eur
                  Klima i elektricni podizaci su retki kod pomenutog modela, a i ne trebaju.

Pre neki dan sam zapalio iz okoline NS u okolinu Novog Pazara da kupim pomenuti merc.
                  Jeste solidan primerak, ali je vec farban do prve crte na vratima, radjeni su rubovi, pragovi i vrata. Gume bukvalno nije imao, jer je gazeci sloj poceo da se raspada. Kajsevi na motoru su u raspadu i u takvom stanju ne bih mogao da ga dovezem kuci.
                  Motor i menjac su dobri i lepo radi.
                  Nismo se dogovorili oko cene, jer je prodavac ostao pri svojih 2900 eura.
                  Trebalo bi ga celog rastaviti, izvariti i cestito uraditi, a to bi premasilo cifru od 5000 eura.
                  Preko telefona me je uveravao da nikada nista nije radjeno na limariji, a iz aviona se vidi gde je pala magla od spricanja.
                  Kako ljudi govore neistine, a ne trepnu.
                  I pored svega zadnji vezni lim je truo, u gepeku pliva voda od pranja...

Prevalio sam 650km i nisam ga kupio.
                  Jesi uspeo da dobijes Zokija, verujem da bi on znao gde u BG i okolini postoji neki W123 kupe, fino ocuvan.

Comment

• NLO
                    CBC Početnik
                    • 07.01.2005
                    • 4
                    • beograd
                    • yugo

evo josh jedan coupe se radi, galerija radova

Comment

• HEMI 426
                      CBC Senator XXL
                      • 23.12.2005
                      • 1833
                      • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by myokis
                      Ma skroz sam se razocarao. Ljudi su stvarno teski prevaranti.

Pozvacu Zokija, mada mi je neprijatno, jer se ne poznajemo, a treba od njega trazim veliku uslugu.
                      Videcemo.
                      Sta je sa ona dva kupea, jedan prekoputa Izvrsnog Veca, bele boje a drugi kod pokrajnskog supa na bulevaru, zelene metalik. Oba deluju perfektna! E sad, znam za jos par komada ali ne znam gde stoje...

Comment

• srle1
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 320
                        • Beograd

U svakom slu?aju extra auto... Odli?no izgleda i njegov prethodnik - mini kupe... On je u svakom slu?aju pravi oldtimer... Kod nas sam video svega par komada...

Što se ti?e W123C vi?ao sam svojevremeno u ulici Kralja Petra jedan srebreni kao iz salona isteran... A sad su veoma retki...
                        Što se mene ti?e samo kad bi bilo više para napravio bi kolekciju svih Mercedesovih kupea od '60 naovamo... Svi su extra i definitivno su vozila ispred svog vremena...
                        Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• HEMI 426
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2005
                          • 1833
                          • Novi Sad -United States of Liman

Srebrnog sam i ja jednom video a sad sam se setio da je jedan moj poznanik imao bordo ali sa 280 motorom u perfektnom stanju ( to je bilo pre par godina ). Pogledaj ova dva za koja sam ti rekao a taj beli ispred Veca nije sa sirokom branicima i potpuno je originalan

Comment

• vladansec
                            CBC Početnik
                            • 02.12.2006
                            • 9
                            • Beograd

ova prica me je podsetila kada sam pre 4 godine kupio 126 cupe
                            izasao me oko 6000 evra,i komentari nekih ljudi sto neznaju za stil,ukus i ljubav prema autu.kao na primer za te pare si mogao da uzmes extra punta,pa mogao si da dodas jos malo pa da kupis golfa 4... na koje sam se JEZIO DO KOSKE pokusavao sam po nekad da objasnim ljudima sta to znaci ali neki jednostavno nemaju to u sebi...

Comment

• Djux
                              CBC Veteran
                              • 10.08.2007
                              • 133
                              • Zemun

Originally posted by vladansec
                              ova prica me je podsetila kada sam pre 4 godine kupio 126 cupe
                              izasao me oko 6000 evra,i komentari nekih ljudi sto neznaju za stil,ukus i ljubav prema autu.kao na primer za te pare si mogao da uzmes extra punta,pa mogao si da dodas jos malo pa da kupis golfa 4... na koje sam se JEZIO DO KOSKE pokusavao sam po nekad da objasnim ljudima sta to znaci ali neki jednostavno nemaju to u sebi...
                              Jel mozes da okacis slike auta, to je stvarno jedan od najboljih mercedesa, i uopste jedan od najboljih auta ikada.

Comment

• BRABUS
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2004
                                • 2399
                                • London

Prodaje momak sa BJBikers-a jednu 126 500SEC, a prodao je pre tri godine W123 coupe, pa mozda nekom zapadne za oko...ili mu zatreba savet, vidi se da je covek ljubitelj

http://www.bjbikers.com/index.php?optio ... ;topicseen

Comment

Working...
                                X