Puko grad Boru pre neki dan, bio sam u putu i nigde nisam mogao da se sklonim! kako se culo unutra, super sam prosao! Ima dva sitna ulubljenja na haubi, dva jedva primetna na gepeku, i jedno na krovu!
Sve se vidi samo kad se auto zagleda iskosa! Ima jedan majstor ovde, koji radi extra, tj. da se ne primeti, i uzima 150e po delu koji farba za ruku! Sta mislite o ceni? Ako znate nekog u okolini Alexinca, koji radi vrhunski, predlozite slobodno!
Cena farbanja skoro zdravog lima!
Collapse
X
-
Koliko znam to bi moglo da se odradi hladnim ispravljanjem lima, bez farbanja, ako farba nije ostecena.
Ovde u BGu ima neki lik u Zemunu, mislim da je Romanijska ulica, nisam siguran, pisano je vec o tome.
Nazovi i proveri koliko bi izaslo (cenim da bi bilo 3 puta jeftinije od farbanja).Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
-
-
limar se zove dule i radi to....malo je skup ali sigurno ce jeftinije da uradi od farbara.....
uglavnom pitaj bonda mislim da je radio nesto kod njega da li ima broj ako ne pravac tamo i direktno pitajI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Mare je jedan od likova koji je to medju prvima radio.Imao sam par kontakata sa njim i mogu vam re?i da to što radi, radi odli?no, a nije ni skup.Postoji i izvesni "?ika Pera" iz KG koji takodje odli?no radi, tako da ti nikako ne bih preporu?io da farbaš auto, ovo izgleda odli?no, u stvari ništa se ne vidi!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ajd da se ubacim. Ja imam na oboje zadnjih vrata pomalo ulubljen lim. Ono sto me najvise brine i zasto nisam vozio do sad da mi neko to uradi jeste da mi neko ne izlomi tapacirunge, i sve ostalo sto ima ispod njih.
Takvo sam iskustvo imao sa glupim golfom 2 gde svi znaju kako da skinu tapacirung, ali ovaj opet to nije znao, samo jos fali da mi neko to uradi i na drugom autu.
Kakav je taj Dule u zemunu, je l neki klasican srpski kvazi majstor, ili radi to na visem nivou?
Comment
-
-
Ja imam extra i limara i farbara,po delu za farbanje uzima 70eur. a mogu reci to da je covek stvarno prestige po tom pitanju,mnogo extremnih automobila ima svakodnevno.
Moja preporuka!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Comment
-
Comment