Peugeot 309 - Pomoc oko kupovine sedista !?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Peugeot 309 - Pomoc oko kupovine sedista !?

Imam super Pug 309 iz 91 godine. Auto je u odlicnom stanju 5v, motor 1.4 75 ks. Ali imam jedan problemcic, sedista prednja su poprilicno potrosena dok su zadnja odlicna. Neudoban je napred i ne drzi vise lepo kicmu. Hteo bi da kupim neka dobra sedista, zanima me sta da trazim, od kog auta pasuju, koliko to otprilike kosta i da li neko ima neku ideju gde to kupiti ? Hvala
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

A odakle si? Ima neki otpad u visnjickoj na NBG drzi samo pezoe,mislim da ima i to. . .Ili ima neki otpad izmedju ledina i aerodroma koliko znam. . .Pa ako si iz bgd imas dva otpada,a ako nisi nemam pojma

Comment

• bax76
      CBC Senator XXL
      • 07.11.2006
      • 605
      • BG

Hvala na pomoci, azurirao sam lokaciju, iz BG sam. Od kojih modela bi to moglo da pase, i koja su se pokazala kao dobra?

Comment

• apex
        CBC Član
        • 23.08.2007
        • 59
        • Zrenjanin

Ima neki otpad u visnjickoj na NBG drzi samo pezoe
        Moze li zanas sto nismo iz beograda malo vise informacija......

Broj telefona ili makar adresa......

Comment

• LEZA
          CBC Senator
          • 10.08.2007
          • 280
          • Beograd

E ovako ja vozim 205,i nekako mi se cini da sedista iz 205 mogu da se uguraju i u 309,e sad zavisi koja sedista ti zelis,ogradjujem se odmah kazem mislim ,cak MOZDA i od 405ice mogu.A koja su se pokazala dobra,pojma nemam,ova koja imam u 205ici su sasvim ok vec 18 godina.(ja pricam o prednjim)
          E sad za taj otpad u visnjickoj,ja znam preko prijatelja,nisam nikad bio iskreno,znam da je na Novom Beogradu kod bloka 45 blizu,mogu da pitam ali siguran sam da nema telefon. . .Objasnicu veceras gde je, kad navatam tog drugara,morace da bude metodom navigacije,izvinjavam se zbog toga ali nemam pojma kako drugacije da pomognem
          E da evo jos jedan telefon iz oglasa je doduse,ali moze da koristi,0638185343,negde kod surcina je taj otpad. . .

Comment

• LEZA
            CBC Senator
            • 10.08.2007
            • 280
            • Beograd

Hm nisam navatao druga,pokusacu danas,iskreno zaspao sam kao klada sinoc i nisam ga zvao ,mnogo sam bio umoran izvini

Comment

• LEZA
              CBC Senator
              • 10.08.2007
              • 280
              • Beograd

Evo brojeva nekih telefona pa mozda posluzi ortak ne zna lepo da mi objasni pa evo dva broja za peugeot modele pa se raspitujte gde je jedan je pre aerodroma a drugi pojma nemam gde je
              0642709900 i 0638185343,dva razlicita otpada pa mora da ima ono sto trazite ako nema cemo da trazimo dalje. . . Pozdrav

Comment

• bax76
                CBC Senator XXL
                • 07.11.2006
                • 605
                • BG

Zvao sam ove likove, ali imaju samo sedista od 306, i kazu mi da ona ne pasu sraf na sraf
                vec mora neko budzenje da padne...

Comment

• LEZA
                  CBC Senator
                  • 10.08.2007
                  • 280
                  • Beograd

aj probaj ovaj broj kaze da ima delove i za 309. 011/3319122
                  ili ovaj broj od nekog drugog lika 063/7060323,ili 064/1647080,mozda ovi likovi imaju i ovo ti je iz oglasa da znas

Comment

• bax76
                    CBC Senator XXL
                    • 07.11.2006
                    • 605
                    • BG

Hvala Leza, probacu sad za vikend malo da obidjem da vidim sta se tu nudi, nasao sam kod par njih za 306 i 405 sedista, i nasao sam jednu koznu 309 GTI, ali tip oce samo ceo auto da tapne, mada bi mi taj lego ko budali samar, javljam kad uradim sta

Comment

• LEZA
                      CBC Senator
                      • 10.08.2007
                      • 280
                      • Beograd

Izvinjavam se zbog offa ta 309ka s koznjacima jel stranac ili . . .? u kakvom stanju i tako?Bas me interesuje,da mu pocupam sve sto valja ako je normalna cena ,i koja je cena celih kola?

Comment

• bax76
                        CBC Senator XXL
                        • 07.11.2006
                        • 605
                        • BG

Cini mi se da rece oko 500 jura, stranac 91. Ne znam koliko je to dobra cena, mada mozemo da se talimo osim, ako i tebi ne trebaju sedista

Comment

• LEZA
                          CBC Senator
                          • 10.08.2007
                          • 280
                          • Beograd

Znas kako, mogli bismo da se dogovorimo. . . Da li znas koji je motor u njemu 1.9 Mi 16 ili obican gti 8v mada cini mi se da je taj s manje konja od 130 sedista mi ne trebaju, to bih tebi ostavio. . .gde si nasao tog lika?I kako? Uh koznjaci bi ti bas legli . . .Skroz koza ili koza platno?Ako se budemo dogovarali ti uzmes sve sto ti treba i koliko bi dao za to a ja placam ostatak mada ako je manje od 130ks ne bih ga bas iskreno ,a ako je mi16, onda bih hteo to samo tako meni samo trebaju instalacije i motor a ostatak ti uzmi,znaci meni motorni prostor tebi unutrasnjost i svako happy,a pugic ogoljen skroz . . . Aj javljaj mi koji je motor,pa kad zavrsim s ispitima da se dogovaramo ako je ono sto me interesuje,nadam se da ce moci da ceka do kraja septembra

Comment

• bax76
                            CBC Senator XXL
                            • 07.11.2006
                            • 605
                            • BG

Gledacu da svrstim do njega ovih dana da vidim kako to izgleda, ako bude sta zanimljivo, javljam. Poz.

Comment

• LEZA
                              CBC Senator
                              • 10.08.2007
                              • 280
                              • Beograd

I?Jel ima stogod zanimljivo?

Comment

Working...
                              X