Naravno da sam ga castio! U stvari,svaki put ga castim,jer mislim da ima i zasto.Pre nekih 2 meseca mi je menjao: Filtere goriva,vazduha,klime(posto mi je sve i porucio jer sam provalio da ih nabavlja po nizoj cifri),disk plocice,dva zadnja stabilizatora,dihtung glave,svecice,i nekoliko sitnica...sve to za 1600 din.Dodjem,sednem,ispricam se sa covekom(stariji od mene je mislim 4g.),popijem sokic,...i idem kuci.Covek prosto obozava posao i bolesno je pedantan.Mislim da sam ubo premiju!!?
Mazda 323f BA
Collapse
X
-
Zare care eto mene na sledeci godisnji servis kod tebe jer ce me i sa putem u Kraljevo izaci manje nego ovde
Ja sam 2 klinasta remena i spaner platio 2160 dine bez ruku i to u formi i mislim da sam za BG prilike dobro prosao. Tada sam menjao i pumpu za vodu (2700).
Eto nas kod tvog masjtora pa cemo dobiti i popust na ekskurzijuI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Da ne bih otvarao novu temu,ovo pitanje mogu postaviti i ovde, odnosi se prvenstveno za Vocka,jer za njega znam sigurno da ima pravu informaciju,ali i za svakog ko moze da pomogne.E ovako...Posto kada sam ga kupio,auto je vec bio registrovan i za nekih mesec dana treba da ga registrujem,pa me zanima koliko je to tacno novca(84kw,1840),a to me zanima iz razloga jer sam hteo da ga registrujem preko administrativne zabrane,ali sam saznao da je uredbom NBS,iznom sada moguce platiti jedino kesom i to citav iznos.E,zbog toga me i zanima cifra,i da li ste vi nasli neki alternativni nacin za placanje ili ste morali u kesu!?
Comment
-
-
Osiguranje : 9.849,00 din.
Porez na upotrebu vozila : 4.162,50 din.
Takse (Jav. put., komun. i administ.) : 4.815,00 din.
Eko-taksa : 360,00 din.
-----------------------------------------
*19.186,50 din.
-----------------------------------------pozdrav
Comment
-
Comment