Ja sam uspeo 210 i dalje nije hteo,mada ne znam kolko laze cajger ali mu je to i neki maksimum po specifikacijama(novi civic 1.8 140 ks),a u pitanju je bio auto-put kroz hr
Koliko KM/h ste izvukli iz svoje Honde?
Collapse
X
-
Kako se ponasao novi Civic pri toj brzini? Opisi malo.
Jel si primetio neku razliku u odnosu na 150km/h?www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Na 7000rpm u petoj brzinomer ?e uvek pokazivati istu brzinu, pa ne znam na koje gorivo voziš ili koje gume teraš...
Comment
-
-
Brzinomer ?e na 7000rpm u petoj uvek pokazivati istu brzinu, da l se vozi uzbrdo, nizbrdo, sa ovim ili onim gumama, na benzin, lpg ili kiselo mleko.
Dzoni, na odre?enim obrtajima, u odre?enoj brzini, automobil ?e se uvek kretati ISTOM BRZINOM, poneta je koliko ?eš energije u to utrošiti. Primera radi:
peta, 4000rpm, nizbrdo 5l benzina ili 6l gasa
peta, 4000rpm, ravno 6l benzina ili 7l gasa
peta, 4000rpm, uzbrdo 7l benzina ili 8l gasa
ALI, u petoj pri 4000rpm automobil ?e se uvek kretati jednom te istom brzinom, nebitno na koje gorivo išao, nebitno da li je pun ili prazan, nebitno da li išao uzbrdo ili nizbrdo.
Comment
-
-
E fala bogu da se neko dogovori na kraju. Samo se nadam da ubuduce necemo morati da citamo strane i strane postova samo da bi naucili vise o osobama koje postuju, a ne o automobilima
Momci, ljubim vas obojicu u chelo!EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
Originally posted by level3Kako se ponasao novi Civic pri toj brzini? Opisi malo.
Jel si primetio neku razliku u odnosu na 150km/s?
Comment
-
-
Upravo je sad u nedelju na skupu, nas kolega Marinac pricao o iskustvu crx-a sa 100 oktanskim gorivom (sipan u grckoj).
Na ravnici nesto narocito se ne oseca ali uzbrdo, kaze osetna razlika.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Nije honda ali je japos ,mazda 323 1.3 75ks, sipao 100oktana u grckoj ali da sam osetio da bolje vuce ,nistaa sipao sam pred povratak kuci tako da sam imao dosta vremena i ceste da se isprobavam. kod Aleksinca sipao obican 95oktanski i deluje suludo ali se meni cini da je bolje islo.
Da ne fusere grci? Sipano na ELp pumpi.
Najbrze isao 160 ali mislim da moze jos samo da stavim nove gume.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment