Sad mi drugar javio da je malocas cuo na SAT-u da ce biti obavezno da sva vozila u srbiji imaju katalizator...jel cuo neko nesto vise o tome?
obavezan katalizator?
Collapse
X
-
Re: obavezan katalizator?
Originally posted by shadowSad mi drugar javio da je malocas cuo na SAT-u da ce biti obavezno da sva vozila u srbiji imaju katalizator...jel cuo neko nesto vise o tome?...leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
SAT lupa gluposti. Mozda se misli da svaki auto ubuduce prodat u Srbiji, uvezen polovan ili nov, mora da ima katalizator. Alternativa da se naknadno uvode i stavljaju na auta je debilizam, potpuno je nerealno, pa to ni puskom ne bi sproveli u delo.
Comment
-
-
@206
Pa debilizam jeste, ali to ih do sad nije sprecavalo da donose debilne uredbe i zakone
A polovni i novi automobili iz uvoza vec imaju katalizator zbog one uredbe o EURO3. Ili to oni planiraju da ukinu EURO3 zabranu, ali da automobili imaju katalizator.
@muamua
Jel mozes da napises sta su rekli da ne nagdjamo ovde sta jesu ili nisu? Ja pokusavam da nadjem po netu nesto o tome, ali za sad nista.
Inace, malopre sam spomenuo svom ocu sta sam cuo, a on je prokomentarisao "a znam, bilo je u vestima jutros, od sledece godine svi ce morati da imaju katalizator, ali nisam slusao sta su tacno rekli..." tako da mislim da nije alvirovic to izmislio nego stvarno nesto spremaju...mozda hoce da uvedu testiranje izduvnih gasova, ali su se loshe izrazili...My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
E sad lepo neka mi neko od vas kaze sta je to stvarno PROCITAO u tom SATu.. Recimo da sam poprilicno upucena u pricu, samo me interesuje da li je iko stvarno procitao clanak..
uz duzno potovanje prema svima, zaobidjite me linca...
@206 ima u ovom broju neka lupetanja i o "nitru""zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Originally posted by shadow
@muamua
Jel mozes da napises sta su rekli da ne nagdjamo ovde sta jesu ili nisu? Ja pokusavam da nadjem po netu nesto o tome, ali za sad nista.
Inace, malopre sam spomenuo svom ocu sta sam cuo, a on je prokomentarisao "a znam, bilo je u vestima jutros, od sledece godine svi ce morati da imaju katalizator, ali nisam slusao sta su tacno rekli..." tako da mislim da nije alvirovic to izmislio nego stvarno nesto spremaju...mozda hoce da uvedu testiranje izduvnih gasova, ali su se loshe izrazili......leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
s obzirom da se "priblizavamo" ulasku u EU, donosimo zakone SAMO one koji se odnose na kaznjavanje a s obzirom da neko pomenu da je 50% automobila u Srbiji bez kat-a , ovo je idealan zakon da se narod kaznjava svakodnevno
ja sam vec isplanirao da skinem moj i tako ce i biti a ako taj zakon stvarno zazivi, a toliko je automobila bez kata (a zna mu se cena) treba izaci na ulice i protestvovati! ako vec zivimo u drzavi kakvoj zivimo i nema mogucnosti da nam pruzi nesto bolje, pa neka nas bar onda ostavi na miru a ne da nas i dalje bije samo po dzepu za neke evropsko-unijske zakone
Comment
-
Comment