Ajde neku ideju za kupovinu terenca do 10000 e, ne mnogo spartanskog, ne mnogo šminkerskog, na sve vrste goriva. Pozdrav
terenac
Collapse
X
-
Da sam ja na tvome mestu, i da imam taj kes, uvek bih se odlucio za novu Nivu, jer novo je novo, a i ove nove dolaze sa servom, i odrzavanje je jeftino. Taman bi ti ostalo para da ugradis plin, i stavis Rolbar.
U obzir bi dosla i ova Sevrolet Niva, pod uslovom da nadjes nekog da ti je doveze iz inostranstva.
Za te pare mozes da razmisljas i o Cheerokiju, Wrengleru, Nissanu, Land Rover Discavery ili Defender...
Spisak je zaista dugacak, a i ti bi trebao da preciziras za sta ti tacno terenac treba, za cisto terenske uslove (razne vrleti i goleti), ili za svakodnevnu voznju?
-
-
Pa o svim tim modelima ne znam ništa pa zato i tražim savet, mislim čuo sam, a detalji su mi nepoznati, pa zato tražim savet sa aspekta best buy ,a znamo koji sve parametri osim tehnike moraju biti uskladjeni(pouzdanost, delovi ,servis, itd).
potrebe su mi kombinovane -i za terenske uslove i za puteve. Lada niva je dobra ali za moje potrebe mala
Comment
-
-
imaš i onu produženu verziju Nive.
ako ?eš ikada videti teren a ovde na Balkanu, Niva to može da izdrži.
eventualno još i Land Rover Defender. ostalo je manje više neupotrebljivo ili vrlo ograni?eno upotrebljivo i to samo za blage terenske uslove.
eventualno još uobzir dolazi i UAZ 469 ali je on baš spartanski, nije za drum ali je za teren izvanredan.
?im kreneš iznad 1500 metara n/v po planinama van ikakvih puteva uglavnom je teren kamenit do jako kamenit.
po mom iskustvu da bi terenac mogao da prelazi preko kamenja 40-60cm i da može da pregazi rupe dublje od 30tak cm, jedan od 3 pobrojana.
ali nijedan nije zavožnju iole dužu od 20tak km po asfaltu, namu?iš se i bu?ni su.
ako ?eš se voziti po blagim terenima (ono što se obi?no vidi na TV reportažama ili raznim testiranjima) gde recimo može da prodje bicikl, onda mislim da ti je svejedno.
gledaj koji ?eš lakše mo?i da održavaš.
i ne zaboravi na stavku kubikaže i registracionih taksi. to dosta varira zavisno od odabranog motora.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
10000 je uglavnom nedovoljna suma za neki ozbiljniji dzip novijeg godista, a da je dobrom stanju.
Verovatno bih gledao Pajera jer ima relativno dosta primeraka, pa je veca verovatnoca da ces naleteti na neki pristojan. Servis postoji, nije spartanski, a nije ni fancy. Svi vitalni sklopovi su mu dobri-odlicni, a izgled jos uvek moze da prodje test vremena. Dobar je i na putu... Postoji dizel i benzin varijanta...
Postoje i druge opcije, kao sto je Wrangler, ali od njega bole bubrezi koliko je neudoban, ali je simpatican i zabavan...
Ako bi vise isao na gradsku varijantu, da mozes lakse da se uparkiras, onda imas Renault Scenic RX4 koji ima odlicne motore, odlican Steyrov 4wd i dosta svez izgled, mada je 10000 tesan budzet za njega.
Comment
-
-
Za 4-5 odraslih koji ili idu na skijanje ili u kamp ili na vodu pa dakle uz svoj lični prtljag vuku i prateće stvari, skije, ili šatore, ili motor za čamac, i sl. Niva ima troja vrata pa mi ne paše, a produžena me asocira na one sa groblja, izvinite na poredjenju. Šalim se, trebao bi mi i neki jači motor, u perspektivi je i prikolica. Nije loša ideja za pajero, a šta mislite o fronteri ili nisan patrolu? Zbog budžeta i ne mogu ultra sveže modele, toga sam svestan
Comment
-
-
Frontera ima (pre restilizovanja) jako los lim i kvalitet generalno. Za sve generacije vredi da se lose ponasaju na drumu... U praksi se pokazao ne tako dobar kako je obecavao.
Patrol je legenda, mada malo grubijanski terenac. Tesko ces naci neki, a da nije izakan. Pajero je nesto sofisticiraniji. Vredi traziti i Patrola, kao i Pathfindera.
Comment
-
-
Jesi li razmisljao o Suzuki Grand Vitari (naravno verzija sa 4 vrata)???
Evo ova izgleda na slici ok, a i cena je ok. Jeste mator oglas, ovo ti je samo primer. Uz adekvatne gume, ovaj auto moze da odradi sve ono sto ti hoces.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
za te navedene potrebe ne znam da pasuje ijedan terenac.
skoro svi imaju male gepeke/ nefunkcionalno oblikovane da bi mogli da ponesu stvari za 5 osoba i još sportske rekvizite.
za 2 eventualno 3 osobe još nekako, ja kada god sam se vozio po terenu 2 osobe je maximum da ta vožnja na nešto li?i.
sedenje pozadi u terencu je , po meni, mu?enje.
Mercedes G bi se uklopio, ima i ja?i motor, može da ide po tim blagim terenima bez greške, kockasta kabina za 4ovo nije baš sku?ena.
ali i košta nekoliko puta više od preporu?enog limita finansija.
a da porazmisliš o klasi?nom karavan automobilu, kabina je ve?a, gepek je ve?eg kapaciteta, imaš Subaru/Audi/ BMW/ Mercedes/ Volvo modela sa pogonom na 4 to?ka koji idu bez poteško?a u tim blagim uslovima koje si naveo kao o?ekivane.
(i to baš redosledom Subaru pod opcijom 1 a zatim Audi kao opcija 2).volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment