Malo pre sam se vratio iz EUROAUTO-a (Vojvode Stepe) i kupio NGK BPR6ES. Pitao sam prodavca da li su original, a on kaze "sad, svaki original ima svoju kopiju, ako nesto nije u redu, imate racun i vratite". Jedva sam iskopao ovu temu i video fotke sa linka ali su dosta sitne pa me zanima da li da im vracam ove svecice ili ne? 153din/kom
Ako su kopija, zanima me gde ima original? AP sport nema. Da li da uopste stavljam ove svecice u auto?
i.... u cemu je razlika??? madjari se nisu ni potrudili da stave vece fotke i ukazu na razliku... sviranje djoke.
eM uzima od Massa . oni su uvoznici kod nas i cesto se desava da je u drugim radnjama cena manja nego kod njih maloprodajna jer, pobogu, uzimaju kolicinu + imaju rabat...
Malo pre sam zamenio one izandjale Bosna svecice sa NGK. Primetio sam da motor u leru radi malkice nestabilnije, tj. blago trese u pojedinim trenucima. Dostelovao sam i ler gas i ispustio ulje iz isparivaca. Kablovi su relativno novi, Champion. Mozda treba dostelovati paljenje?
Comment