Saobracajka i saniranje stete

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • munRu
    CBC Član
    • 29.06.2007
    • 22
    • BGD

Saobracajka i saniranje stete

Brat je imao saobracajku, hvala bogu niko nije povredjen. Pokupio ga je od pozadi lik sa fordom eskortom. Sad steta je onako poprilicna skoro cela desna strana je pomerena vrata skoro da ne mogu da se otvore. Nisu hteli da zovu policiju nego su se dogovorili da mu on popravi auto, posto ga znaju i tu zivi blizu.

E sad pitanje sta ako ne bude hteo da plati i odradi kako treba, sta raditi ???
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Nista,platio si skolu da se nikad vise ne dogovaras(odnosno tvoj brat).Nije mi jasno cemu to kad su atomobili osigurani...Imam dosta iskustva sa tim i sve se svodi na to da posle sudara svi hoce da plate,nije nikakav problem,a "sutra" pocinje natezanje oko para,te to ne mora da se menja ,te ja imam jevtinijeg majstora itd...Ti mu ne mozes nista,ne postoji zapisnik,kao da nije ni bilo sudara.Jedino ima smisla da se covek dogovra kod jako malih steta,tipa do 100eur,sve preko je glupo.Recimo i da si kriv,skucas nekog od pozadi,zasto bi mu platio stetu od 500-600eur kad ce to tvoje osiguranje pokriti,a ti kod sudije platiti par hiljada din...
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• tojeto
      CBC Član
      • 08.01.2007
      • 58
      • Beograd

Sada nije problem za naplatu steta i sto je najbitnije lepo placaju tako da treba zvati policiju ako niste krivi.

Primer

Udario me matorac pozadi ja mu trazio 100 eura nje hteo da mi da kaze mnogo je od Delta generale sam dobio 19500 opusteno

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Tacno tako,dosta se sad promenila situacija sa osiguranja,mozes da popravljas kola kod bilo kog prijavljenog majstora/radionice,jedino se nekad dugo ceka zapisnik po 15-ak dana...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Nece da plati?!
          Pa nista lepo pozoves policiju,prijavis udes i kazes da te je to i to vozilo ostetilo,oni izadju naprave zapisnik,nadju doticni auto i odvezuga na vestacenje kako bi se utvrdilo da je doslo do vaseg bliskog kontakta itd sta vec sve treba da se uradi.
          E onda mu j_ebu mamu zato sto je pobego sa lica mesta,ugrozio tvoju bezbednost i naravno dobijes otstetu

Samo pozuri,pitaj ga jel hoce da ti plati sad i ODMA pa ako pocne da uvrce pozoves lepo policiju,sve se to dokaze nista nebrini samo budi hitar i naravno ako on vec bude toliki smrad ti reci pandurima da je pobego,ne spominji nikakav vas "dogovor"!
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• munRu
            CBC Član
            • 29.06.2007
            • 22
            • BGD

Pa to se vec dogodilo juce, ali sam i ja tako mislio da uradim u slucaju da ne bude hteo da plati. Nista videcemo sutra sta ce biti.

Comment

• bakara
              CBC Senator XXL
              • 29.01.2005
              • 977
              • nBGd

Opa...nece da plati?

Poslusaj Lakija i javi rezultate, a onog tipa vise i nemoj da zoves nek saceka muriju, ladno kazi da ste se dogovorili da sacekate muriju a on seo i otisao...
              pozdrav

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Ja ne vidim da je ovde iko napisao da tip neće da plati osim pojedinih članova ovde očigledno željnih krvi i punih testosterona

Comment

• low rider
                  CBC Senator XXL
                  • 03.04.2006
                  • 613
                  • Beograd

Da ljudi, nije rekao da nece da plati, samo je pitao sta ako...

Ako ne bude hteo da plati, slabo sta mozes da uradis, a da je nekaznjivo zakonom. Iz iskustva.

p.s. ako se to i desi racunaj da ce ti forumasi predloziti 1001 nacin osvete komsiji

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Re: Saobracajka i saniranje stete

Originally posted by munRu
                    E sad pitanje sta ako ne bude hteo da plati i odradi kako treba, sta raditi ???

Doktori naucnici ,nije niko reko da mu ovaj odma namesti muriju nego da ima plan u pripremi ukoliko se desi gore citirano pitanje, koji ste vi genijalci pa to je nevidjeno!
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• bakara
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2005
                      • 977
                      • nBGd

Originally posted by low rider
                      Da ljudi, nije rekao da nece da plati, samo je pitao sta ako...

Ako ne bude hteo da plati, slabo sta mozes da uradis, a da je nekaznjivo zakonom. Iz iskustva.

p.s. ako se to i desi racunaj da ce ti forumasi predloziti 1001 nacin osvete komsiji
                      Ma sta nece da plati...?
                      Mora da plati!
                      pozdrav

Comment

• munRu
                        CBC Član
                        • 29.06.2007
                        • 22
                        • BGD

Samo da javim da su uzeli auto da rade, tako da moze lock.

Comment

Working...
                        X