Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Audi A4 Tdi 74kw je s razlogom skuplji od Skode Superb 2.5 Tdi. Da moze da se taj multi jet umuva u Floridu, verovatno bi ona bila bolja od G5. Da ulazim u endless argument kako je Milka bolja od Starkove cokoladne table, nije mi ni na kraj pameti
    pa da, VW = Starkova cokoladna tabla
    Fiat CR dizel = Milka Suchard.

i ti bi sada nesto osporavao sto je ocigledno i dokazano bolje, vec na milionima komada ???

samo za tvoje oci, danasnji Audi A4 ima Fiatov sistem dizela, i nema vise VW motora (pumpe duese) u autu koji pretenduje na klasu.

novi, 2.0 TDI za Audi je CR dizel, iliti F.I.A.T. ideja.

sto kazu, move your mind, najdobronamernije.

Golf 5 ionako je upravo u procesu penzionisanja...a naslednik je vec prezentiran.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

@swq brick: Nisam rekao da taj motor nije izvanredan. Ja sam samo hteo da kazem da motor ne cini auto boljim. Valjda je namera bila ocigledna! Za doticni Stilo iz price, koji + btw ima 3 vrata, suludo je dati 13000e, pored zive Octavie, ili G5! Moze on da ima i warp drive ispod (ako si gledao Star trek), ali to je Stilo, koga svaki G5, Octavija totalno deklasira!!!! Ajde Brick molim te biraj izmedju Audi A4 Tdi i ovog Stila 160ks jtd, i move your mind to choose Stilo! Ako mozes, svaka cast! Moj mind ce ostati cvrsto na zemlji!!!

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Zar niste shvatili da je ovaj thread ne služi da se nađe adekvatan auto, već da nas iwcham naučiti pameti

Comment

• iwcham1979
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2007
          • 741
          • Nis
          • Seat Altea 2.0Tdi

Ne ja vise reko da se ne upustam u rasprave! Pa i vrapci znaju da je c-raili moderniji motor. Ali to ne znaci da bi Yugo sa c-railom bio bolji od Audija Tdi. Izvinjavam se! ne mojte opet da budem warn ban! Brick nece sa svojih 700000000000 posta lol!

Comment

• Driver_GT
            CBC Senator XXL
            • 04.07.2007
            • 368
            • Beograd

Uzmi alfu 147, ja prezadovoljan sa njom. 1.9JTD garantujem da ce (motor) vise izdrzati vise nego bilo koji TDI, a pritom ide bolje..jedina prednost TDI-a je nekih 5% niza potrosnja. A ti sto gledas samo znak na haubi to je ipak vise tvoj problem, a ne objektivno stanje stvari (iako se slazem da samo lud covek moze da da 13000e za stila).. Ako ti stilo radi posao, ja mogu da ti preporucim SAVRSENOG stila, 2005 godiste, ako nov, xtra oprema, ma sve full za 9500e na nasim tablicama.. mada iskreno bolje zaobidji to, mnogo su tvrdi i bucni..bar sam ja stekao takav utisak iz bar 10 test voznji..
            Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

Originally posted by iwcham1979
              Stavi taj jtd na volovska kola i dobices jedan lepi cigo-mobile! Btw, taj Fiat unutra izgleda kao Mazda s kraja 80-tih.
              Pogledaj malo bolje unutra Stila [ a, ne samo neku najsiromasniju verziju opreme ]...I ne samo da moze da se poredi sa G5, nego ima bogatiju elektroniku...a, kvalitet svih tih materijala i zavrsne obrade je mnoooogo bolji nego na ranijim Fiat-ima...
              O dizel motorima '' made in FIAT '' su ljudi vec sve rekli, i ta prica o volovskim kolima nema veze s'mozgom...
              Raspitaj se npr. o dimenzijama samoventilirajucih diskova na Stilu 1.6 i G4 ili G5...i videces ko je stedeo na kocnicama, da li je to radio FIAT ili VW...
              Broj air-bagova je isti,narocito ako je neko uvezao verziju Stila sa GER trzista..tada i mora da bude isti...ASR, CITY servo
              [ ili mozda i to postoji na G5 ]...itd..itd...
              Predrasude su najgora stvar...
              Samo VW [ ili njegova grupacija ] pravi dobre automobile, a sve ostalo
              su '' volovska kola ''... ???

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Onaj od 160ks sumnjam da je bas siromasan, a opet izgleda unutra kao Mazda 89g. Ma imam kolegu koji vozi Stila Jtd 203g. i ne zelim da komentarisem znaci upste! @Driver Gt Cameleon Alfa! Marsovci su dosli hehe Auuuuuuuuuuuuu, Alfa ti je perverzija. Alal vera! Idem oma u automobili clanova da vidim fotke!

Comment

• 230
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2007
                  • 775
                  • Semberija

@ ALL

Ajde stvarno da ga zarazimo ALFA virusom, dajte da vidimo šta ima u oglasima

155+75=230
                  VIVA LA VITA!!!

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Taj virus je smrtonosan (po dzep da ne pricamo), ne preporucujem konzumaciju

Comment

• neshaoct
                      Banovan
                      • 18.08.2007
                      • 1754
                      • Beograd, Rakovica

..uporedi kako unutra izgleda Alfa 147, i neki opremljeniji Stilo...
                      I, sta....Stilo je losiji...siromasniji ?...samo sto Alfa trazi dublji dzep...

p.s. evo, sada sam ponovo pogledao onog Stila iz oglasa...Taj nema dig. klimu...nema Nav....cak mu je ugradjen radio-cass...
                      [ ako dobro vidim ]....Siromasnija verzija od te skoro da NEMA...
                      Jedino je dobro sto ima komande za taj radio na volanu...

Comment

• Driver_GT
                        CBC Senator XXL
                        • 04.07.2007
                        • 368
                        • Beograd

Veruj mi, probao sam gomilu stila i alfi, unutrasljnost i uopste kvalitet izrade stvarno ne moze da se poredi..
                        Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

Ove Alfe koje ste postovali su stvarno extra, nateraju ti smesak na usta kad ih gledas. Ali zaboravljate da sam ja prosvetni radnik kome matori finansira auto, sto ne znaci da ce da ga i odrzava mesto mene! Ali svaki respect za ove pelepe dizajne! Stvarno daju Homework svima!!!! Prelepo

Comment

• neshaoct
                            Banovan
                            • 18.08.2007
                            • 1754
                            • Beograd, Rakovica

..OK Driver_GT...nije Alfa uzalud skuplja od Stila...
                            Mada, da je bas razlika kao nebo i zemlja...
                            Jeste 147 lepsa unutra...i spolja naravno...ali, ona i nije bas zamisljena da se prodaje u broju kao sto je Fiat planirao za Stila...Ipak je ona drugacija...ipak je to ALFA... ....
                            Luksuznija verzija Fiat-ovog predstavnika u toj klasi automobila...

Comment

• 230
                              CBC Senator XXL
                              • 02.04.2007
                              • 775
                              • Semberija

Kao što se vidi iz ovog zvaničnog dijagrama, redosled je sledeći:

Fiat, dva mesta prazna, Lancia, Alfa Romeo, i na vrhu Maserati

Što se tiče održavanja, ono košta prbližno isto za sve automobile tih godina i tog segmenta, što smo već apsolvirali.

iwcham1979, šta kaže gospođa na Alteu i Alfe?
                              155+75=230
                              VIVA LA VITA!!!

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

zar je tako tesko razumeti cemu je koji auto pri konstrukciji vec odredjen, namenjen.
                                Audi je PREMIUM marka i kao takva se i pravi.
                                Golf i Stilo su economic, jeftilen kategorija i nikada ni u cemu nece biti ni blizu osobinama Audija.

poenta je da u jeftilen kategoriji ne vredi placati vise (za Golfa) losiji sveukupno auto od konkurencije za identican novac.

dobar Golf kosta vise i vredi vise, npr pomenuti 1.8T kada su perfomanse prioritet.

taj Golf nema bas mnogo veze sa jeftilen Golfovima ala 1.6B, za koje imas dovoljno novca da odvojis (kako si sam navodio).

za novac koji imas Stilo je premija, pogotovu sada kada je model penzionisan pa mu je i nabavna cena na trzistu opala.

ako kupujes za sebe to je prednost, ako se bavis preprodajom sa idejom zarade pri tome, onda to nije dobar izbor.

Stilo dizel od 160 KS nema pandana u VW ovim modelima, mozda tek buduci Golf 6 ili Golf 7 dostignu taj nivo motorizacije u veliko serijskoj produkciji.

mada, Audi je vec napustio VW koncepciju dizel masina pa sada kupovati nesto sto je sama fabrika odbacila ne vidim kako moze biti mudro ulozen novac.

ne postoji jeftin, novi, savrsen novi auto...koliko para toliko muzike u najboljem slucaju ako se ima srece.

ako vec mora da bude neki VW auto onda Skoda je daleko bolji izbor a i kvalitetnije je izradjena u svakom pogledu od Golfa.

u istom rangu cene je Audi stariji nekoliko godina sa nekoliko desetnia hiljada km vise, sto je i logicno- vredniji u startu auto mora vise da kosta i kao polovni.

ali, ti sve to znas samo ne zelis da se odvojis od mita svemoguceg Golfa.

ni to nije lose samo po sebi, samo cemu uopste tema i cemu prodaja tog istog Golfa koji bi sada da (ot)kupis ponovo...
                                ali to cemo valjda saznati u sledecoj epizodi ovog serijala
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X