Hteo bih da kupim subaru imprezu pa me zanima misljenje.Dvoumim se izmedju WRX-STi verizije i obicne WRX.Zanima me koliko je kvalitetan taj bokser motor jel planiram da ga vozim neko vreme pa ne bih da sam stalno kod majstora.
subaru
Collapse
X
-
Imam poznanika koji vozi novi Subaru Legacy, i nije bas sve tako ruzicasto.
Naime auto je super ne kvari se, mislim nov je, ali ima problem sto ne vari nas benzin! Svako malo mu auto prepoznaje lose sagorevanje, ulazi u Safe mod, i trosi 25 litara! Tako da oprez. Na nekim pumpama je problem manje izrazen, ali ocigledno tim motorima treba gorivo veceg oktanskog broja...
Comment
-
-
pa sad se nesto dvoumim.Cuo sam danas od jednog tipa da dosta trosi.Mislim nije meni zao goriva,sve sto ide dobro mora da trosi,zar ne?Ali posto trenutno vozim Hondu Accord koja trosi 8L benzina na 100 km,nekako sam se navikao da imam para u novcaniku,dok ako bih vozio subaru tesko da bih imao paraVidecu jos,sa hondom sam prezadovoljan,ali fali mi jedna sportska masina u garazi,i to neki japanac.
Comment
-
-
Originally posted by svrleVidecu jos,sa hondom sam prezadovoljan,ali fali mi jedna sportska masina u garazi,i to neki japanac.?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nemoj se ljutis, ali STI se ne kupuje "ja resio da kupim auto jer mi se dopao kad me drugar provozao".
WRX jos djene djene, ali STI je vrlo posebna masina. Nije bez razloga 20k evra skuplji od obicnog WRX-a.
Sto se tice potrosnje, o tome nemoj da razmisljas ili nemoj da kupujes Subaru.
2litarski motori trose od 10 do 17 litara na 100km, STI do 20.
2,5 litarski trose jos 15% vise kada se voze umereno.
Ako se zgaze, ocekuje 20-25 litara za WRX i preko 30 litara na 100 za STI.
To su naravno extremne situacije ali se desavaju.
Sto se tice odrzavanja, treba uracunati da ces se za delove ili maltertirati i mnogo istrazivati ili ih nabavljati napolju. Fazon "ne razmisljam o tome" pali samo ako ides u CRO/SLO/HU na servis. Ali to kosta.
Sve u svemu, nije za preporuku sem ako ne znas zasto kupujes.
Ako znas zasto, onda ti sve ovo nije bitno jer auto vraca 110% ulozenog ako umes da ga iskoristis na pravi nacin.
Performanse, sigurnost, pouzdanost, donekle i ekskluzivnost su odlike svakog.
Pozdrav!work in progress
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Cepa DNe ozbiljno, Impreze su postale novi Golf 2 u Beogradu, vidjash ih na svakom coshku, tako da ta ekskluzivnost pomalo nestaje. Evo se po ostalim navedenim karakteristikama ne razlikuje ni malo od Impreze.
Stim u vezi, WRX i WRX STI su jos uvek retki.
No, pojavile su obicne Impreze koje niko ne kapira jer si do skoro mogao da vidis ili WRX-a ili nista. Napokon su poceli da se prodaju i 1.5, 1.6, 2.0 modeli sto se mozda ne svidja nama, ali uvozniku i fabrici se sigurno dopada.
To se vidi i po izgledu nove Impreze koja je klasicno "bezanje od tradicije" da bi se svideo prosecnom evropskom kupcu, tzv obicnjakovicu.
Nova Impreza je mnogo obicnija ali ce se verovatno zbog toga bolje prodavati.
Do tada, svako ko vidi bilo kakvu Imprezu reci ce "jel to WRC?" i "sto nemas zlatne felne". Takvu sliku je Subaru dobio zahvaljujuci 10 proteklih godina. A sada oce malo da je menjaju i unovce, ako je moguce, naravno.
BTW EVO vs. STI -> ne bunim se, "daj sta das"
Pozdrav!work in progress
Comment
-
Comment