Nisam se vozio u Mazdi 6 MPS...ja sam video jednu na nase tablice iko zna da li ima vise od tog jednog primerka... U svakom slucaju o autu slusam samo velike pohvale...
subaru
Collapse
X
-
uh...Subaru je za mene san snova...ali onaj koji i mozda mozes ostvariti... zavidim onima koji ga imaju i koji osete sve to sto on daje,a ima sta da da... od juce sam postao punoletan i postavio sam sebi kao cilj jednog dana- Subaru Impreza WRX Sti.. tako da ja bih te posavetovao Subaru !Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Lale, bicu prost, ali ne s*ri. Stvarno ne mislim nista lose, ali si sam napisao razlog(e) zasto tvoje misljenje ne treba uzeti u obzir. Svako ima za san neki "superautomobil", tvoj je Impreza i nadam se da ces ga jednog dana ispuniti
Mazda 6 MPS je za razliku od Mice i Skubija prefinjeniji auto, limuzina sa sportskim karakteristikama.
Ima dosta review-ova po netu gde je hvale, ali i kude, doduse neke od tih sitnica su ispravljene.
Sad sve zavisi sta zelis od auta. MPS ti je recimo isto sto i taj Akord koji sad imas, ali sa visestruko jacim motorom, ne bih je mogao nazvati zujalica ni pod razno, to je Mazda 3 MPS, ali si rekao da ne volis hatch.
Moras razmisliti sta hoces... Vuka u ovcijem runu (Mazda 3 i 6 MPS) ili trkalicu Impreza ili EVO (daleko su od zujalica). Mislim da ni sa jednim autom neces pogresiti, ali je Mazdu daleko lakse servisirati.
A ako bas hoces i volis ekskluzivu tu je uvek RX-8, samo gledaj da joj pohabas motor u 3god garancije koje imas, pa ces onda dobiti sledeci sa nove 3god garancije
Comment
-
-
Po meni je Mazda kompletniji auto od STi i Evo, jer je ugladjeniji i udobniji, a po perfomansama ne zaostaje nista mnogo... u realnom zivotu verovatno da ne zaostaje uopste. Medjutim, koliko vidim Mazdin motor sa dir.ubrizgavanjem zahteva vrhunski benzin, a toga ovde nema...
...A ****nce ima i Honda S2000
Comment
-
-
btw. ne slazem se da je MPS6 kompletniji auto, ali da je prakticniji od EVO i STI-a, jeste.
Ova dvojica su sve samo ne prakticni i udobni. Ali su zato pogano brzi i zanimljivi.
I kao i uvek dolazimo do "ko sta vise voli".
Tako ja volim WRX-a, jer trenutno ne vidim kompletniji auto:
Vrlo brz i zanimljiv, upotrebljiv za svaki dan, sposoban i za putovanje i za jurcanje po i van grada.
MPS 6 je vise limuzina i autoput-prevoz jer je veca, tj. prostranija i udobnija.
A tiOriginally posted by VockoI 6 MPS
Originally posted by VockoNi Skubi, ni EVO, a ni RX7 nisu ono sto je covek trazio - limuzina.work in progress
Comment
-
-
da se razumemo,dobar je i hatchback,ali ja sam vise varijanta gepek.Ja sam zadovoljan hondom ali bih da imam nesto jos jace,a type nije nista puno jaci od ovog mog modela,kad bi bio type R sa snagom kao recimo mps bio bih zadovoljan,a i nervira me honda sto ima prednju vucu,to mi nikako ne odgovara,ali valjda cu se navici.Do prosle godine sam vozio bmw-a 323 e46 i bio sam odusevljen sa zadnjom vucom i samim autom.Ali ne kajem se sto sam presao na japance,ima honda mnogo stvari koje su mi pomogle da brzo zaboravim bmw-a.Na primer sto trosi duplo manje benzinaOdlucicu jos ovih dana,ali dajte jos neki predlog brzog japanca,mada znam da taj izbor nije bas veliki ovde kod nas.
Comment
-
Comment