"Gubi se obrtni momenat" nije dovoljna informacija, pogotovo za nekog ko vozi u rasponu od 2krpm do 7krpm. gde ti se gubi i za koliko? Da li je to jedina promena, tj. da li imas dobitak negde? Daj grafikon.
Auspuh -razlike
Collapse
X
-
Brendirani izduvi za Imprezu nisu jeftini zbog bokser konfiguracije, turba... trebalo bi da izduv ima i sportski katalizator uz to...bez obzira na sve to nije ga platio vise od 2000 evra maksimum maksimuma, pa ne moze ni da trazi tolike pare. Vidi koja je firma u pitanju, pa ce sve biti jasnije.
Comment
-
-
Nema sanse da kosta 2000eur dva lonca...
Evo cena od nekih popularnih firmi:
http://www.greddy.com/products/display/ ... ategory=75
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Pa nije samo dva lonca. Evo sa sajta Supersprinta ono što je za baš moj auto. Ima tu prava gomilica...
San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
mnda, ebay. nije djaba ali se nadje svasta nesto. recimo ovaj hayame sistem je bio skoro pa djaba....njega mi bas zao sto sam izgubio na biddanju. budem okacio slike montaze"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Trebalo bi ovako nekako da ti se cuje taj skunk2:
...sto je po meni odlicno!!!shuto-expressway.com
Comment
-
-
-
@coco:Kakav je zvuk, nije preglasan?
Tanabe za CRX-a jedini ima sistem auspuha sa 3 lonca.Svi imaju sistem sa dva ili jednim velikim loncem.
CRX-u bas dobro stoji ovakav izduv!
Aj okaci neki snimak na youtube da ga i mi cujemo!shuto-expressway.com
Comment
-
-
pa ovak, cijevologija je fi 60 mm sto je naspram walkera od 40 mm nebo-zemlja razlika. definitivno auto i s katalizatorom sad lakse radi. jedino sto me mucilo je bijeli dim koji mi se pojavljivao dok nije "sve sjelo na svoje mjesto".
mislim da ne dobijes nista na snazi, iako se prodavaci kunu da dobijes 15-20 ks ali ja u to ne vjerujem. jednostavno ima sam bolji protok i osjeti se na primanju gasa. sad, imam granu 4-2-1 i lambda sondu postavljenu skroz dolje ispred ulaska u katalizator, pa mi auto ima malo bogatiju smjesu jer je daaaaleko od motora. i to mi se pokazuje i po povecanoj potrosnji (9 l u prosjeku) ali od kad vozim skodu u 99% vremena, a jako rijetko crx-a, poceo sam divljati s crx-om i mislim da nije bas povecana potrosnja povezana s pozicijom lambda sonde vec s grcevima u nozi.
zvuk kod prvog paljenje iza montaze (obrati paznju na dim)
drugo paljenje (malo manje dimi)
btw sutra skidam kat i stavljam armirani komad umjesto kata"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment