koje god da uzima, ne uticu mu na rasudjivanje... Z1 toliko i vredi. Pogledaj mobile.de. cene se krecu od 15 tak do 60 000. Ako je auto zaista dobar, odrzavan kako treba i nije lupan... to je to
koje god da uzima, ne uticu mu na rasudjivanje... Z1 toliko i vredi. Pogledaj mobile.de. cene se krecu od 15 tak do 60 000. Ako je auto zaista dobar, odrzavan kako treba i nije lupan... to je to[/quote:2i0mz4no]
Da hemi, ali ljudi u nemackoj imaju plate po par hiljada evra, ovo je Srbija...
Sto je cena tolika?Ja ne vidim nista specijalno sto se tice tog automobila... Cak mi je i pomalo ruznjikav...
Meni iskreno je prilicno ruznjikav - narocito zadnji deo koji dosta lici na Astru F sedan (a mozda i Astra lici na njega) ali mi je interesantna ideja sa vratima koja se "uvlace" - jednostavno vidi se da nije bio ni planiran za veliku produkciju vec vise za demonstraciju sta BMW ume.
A cena od 26 000 - kada se radi o raritetima sve je moguce!
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Crni Z1 je prijatelj mog komsije vozio jos neke 97 godine, ne znam da li je to taj sa slike, jedino sto mi je intresantno na tom modelu su bila vrata, zadnji deo mi se ne dopada.
Comment