Bas ovih dana se nesto dopisujem sa Vockom, pa mi pronadje neki motor od 130kljusa u mislim hongekongetu za neke pare koje se krecu u granici normale.Sad ja bi zeleo da zamenim motor ali mi posle duzeg razmisljanja i kombinovanja ostadose nerazjasnjenj neke teme.
Naprimer , ako i promenim motor i ecu da li moram menjati transmisiju ili moze stara?
Ili kako se menjauju podaci u saobracajnoj jer to vise nije orginalni motor?
Da li se isplati potezati do japana zarad par konja vise a platiti prevoz kao drugi motor?
Definitivno sam pre za zamenu motora nego ugradnju nos-a jer donosi poboljsanje po fabrickim normama i na duze staze. Pretpostavljam da ako se potrudim mogu naci odgovarajuci motor i u regionu bivse sfrj ili do nemacke barem pa me zanima da li neko ima iskustva sa kupovinom samo motora?
Ili ceo slupani auto, jel moze to da se uveze?
Naprimer , ako i promenim motor i ecu da li moram menjati transmisiju ili moze stara?
Ili kako se menjauju podaci u saobracajnoj jer to vise nije orginalni motor?
Da li se isplati potezati do japana zarad par konja vise a platiti prevoz kao drugi motor?
Definitivno sam pre za zamenu motora nego ugradnju nos-a jer donosi poboljsanje po fabrickim normama i na duze staze. Pretpostavljam da ako se potrudim mogu naci odgovarajuci motor i u regionu bivse sfrj ili do nemacke barem pa me zanima da li neko ima iskustva sa kupovinom samo motora?
Ili ceo slupani auto, jel moze to da se uveze?
Comment