Prekopavajuci po netu i nekim starim casopisima, dosao sam do saznanja da mi se svidjaju neki stari japanski automobili. Da ne bude zabune, ne bas "svidjaju" ali su mi simpaticni, interesantni, cudni ili jezivo nakaradni pa su mi zbog toga do 00. Uglavnom se radi o modelima iz 60 tih i 70 tih ali ima i koji posle. Neke od njih su dizajnirali evrpljani a dosta ih ima prekopiran americki dizajn ali na manjoj skali ( mora da je to ). Nisam hteo da kacim trotockase, dvocilindricna govna ili kei-cars nego samo ono sto lici i ide kao automobil.
Ako neko zna za neki od ovih modela a da postoju u srbiji ( ne verujem da ih je ikad i bilo ), neka kaze, ovo bi zaista vredelo videti...
Ako iko pomisli da je Hemi omeskao i pokleknuo pred marketingom, samo da znate da ja i dalje znam da su japanci najveca ***** i bubuljica na licu auto industrije ( bez namere da zapocinjem jos jednu svadju ) ali ovo je cisto da pokazem kako imam siroke vidike....

Ako neko zna za neki od ovih modela a da postoju u srbiji ( ne verujem da ih je ikad i bilo ), neka kaze, ovo bi zaista vredelo videti...

Ako iko pomisli da je Hemi omeskao i pokleknuo pred marketingom, samo da znate da ja i dalje znam da su japanci najveca ***** i bubuljica na licu auto industrije ( bez namere da zapocinjem jos jednu svadju ) ali ovo je cisto da pokazem kako imam siroke vidike....

Comment