"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Eh da jeste... izadje oko 1100e, a kvalitet... plus je sva razbusena od Koral In modifikacija... A opet, zasto bi uzeo novu skoljku za juga i pakovao dizel u to, zar nije bolje prodati tog juga kojeg imas, sa kojeg bi prepakovao ostatak na skoljku, i uzeti nekog dizela, npr fiata?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Da, pored toga sto je glupo pakovati dizela u novu skoljku. Prica je krenula od pitanja sta napakovati u polovnu skoljku, staru kao ja maltetne.
- Lousie Smith
i svi ste u glas zabrujali "TRPAJ 1.5" taj sigurno nece otkinuti krak
kazem ja lepo 1.3d od 45ks ili 1.4td od 70ks i vozis se za 4l muljavog goriva po gradu a nije golf....
@Marko001:
prekini da gledas crtane filmove, florida je mnogo glindzaviji auto od juga kao prvo ima 5 vrata kao drugo teza je dosta, kao trece nosi zeru jaci motor , duza je dosta... ma strasno kakav krsh , isti trapovi kao jugo iste kocnice, uvalili HDI od 90ks na kocnice i trap od juga ? GDE je tu ojacanje ? kakav bre teg ? Aj sad lepo idi u cosak !
Florida je propali nacrt za Tipa... Kada smo vec kod floride, najbolje bi bilo naci istu sa 1.6 fabrickim, ali ima ih na prste jedne ruke nabrojati, tako da to tesko...
- Lousie Smith
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Tipo Sedicivalvole je cini mi se najjaci fabricki Tipo, a taj auto trpi jos doosta konja, nije ni slican floridi. Mislim da je jugo najjaci domaci auto, sto se konstrukcije tice, i uz manje prepravke moze da istrpi verovatno i tog dizela.
- Lousie Smith
Comment