Koji su motori izdrzljiviji i zasto?
V ili Redni motori
Collapse
X
-
A ko ih jos pravi? mislim na redne sestake?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorOriginally posted by civiA ko ih jos pravi? mislim na redne sestake?
Koliko znam smo Epica (Chevrolet) ima 2.0 brnz R6 motor ~140KS, od novijih...Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Koliko znam epica ima redni sestak, da li po uzoru ili po licenci bmw-a postavljen popreko napred sto mu je i mana.
Mnogo kila na prednjoj osovini!
Ali to je sve off!
Iskreno meni se od uvek vise svidjao redni sestak zbog vibracija i linearnosti zvuka!
Uvek sam ga poredio sa parnom lokomotivom i vagonima,ne znam zasto??,verovatno zbog snage i cilindara koji stoje u koloni??
Comment
-
-
Vozim V4 motocikl a nadam se uskoro i V6 auto, dosadio mi 4banger, svako ga ima, kao Nokiu
Comment
-
Comment